Nieuws

FC Utrecht selecteert BIS als partner om beleving in De Galgenwaard te vergroten

18-01-2017 16:35

FC Utrecht en Audiovisueel marktleider BIS zijn een partnership aangegaan waarbij BIS de beleving van bezoekers in stadion De Galgenwaard verder optimaliseert. Daarnaast heeft BIS één van de skyboxen ingericht als skybox van de toekomst – inclusief videoconference oplossing – én heeft BIS zich als sponsor aan FC Utrecht verbonden.

Fantastische beleving

In de afgelopen maanden is de inrichting van stadion De Galgenwaard grondig op de schop gegaan. Aanvullend op deze ware metamorfose is er de laatste weken hard gewerkt om op allerlei plekken in het stadion hoogwaardige audiovisuele middelen te integreren, waaronder indrukwekkende videowalls en zeer professionele audio-oplossingen. Deze krachtige oplossingen voor beeld- en geluidweergave worden gecombineerd met een slimme narrowcasting oplossing en een high-end IPTV systeem, waarmee live TV beelden en allerlei andere vormen van informatie op een overweldigende manier aan het publiek worden gepresenteerd. Dit zorgt voor een fantastische beleving; zowel voorafgaand, tijdens als na de wedstrijden.

365 dagen per jaar beschikbaar

BIS richtte ook negen business lounges in met professionele apparatuur om interactief te vergaderen en te presenteren. Aansprekend hierbij is dat de lounges multifunctioneel en toekomstbestendig zijn, dankzij de volledig digitale infrastructuur en 4K beelddragers. Verder kunnen meerdere zalen worden geschakeld tot een grote(re) zaal, zodat FC Utrecht voor ieder type bijeenkomst een meer dan geschikte ruimte ter beschikking heeft. De dagelijkse (commerciële) inzetbaarheid van deze ruimtes zal een positieve bijdrage leveren aan de omzet van FC Utrecht.

Skybox van de toekomst

Maar BIS deed meer… geïnspireerd door de visie van FC Utrecht om de beleving rondom het voetbal en de mogelijkheden in het stadion naar een hoger plan te tillen, is een van de skyboxen door BIS ingericht als skybox van de toekomst. Daarbij is - naast elementen die de sfeer van gastvrijheid en professionele hospitality bevorderen - hypermoderne audiovisuele technologie geïntegreerd; onder meer een oplossing voor videoconferencing en veelzijdige presentatieapparatuur. Het resultaat van deze complete make-over is dat de multifunctionele skybox nu ook op niet-wedstrijddagen voor uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.

Meer weten over dit partnership? Bel Erwin Hout, marketing director via 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Fotobijschrift:
FC Utrecht en BIS sluiten partnership, vlnr Barry Saarberg (Sr Accountmanager BIS) Martijn Standaart (Commercieel Directeur FC Utrecht) en Jean Pierre Overbeek (CEO BIS)
Foto: Frank Zilver FC Utrecht

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte