Nieuws

Avocor Interactieve displays genomineerd voor BETT Awards

10-01-2017 12:00

Op 25 januari 2017 vinden de BETT Awards plaats, de belangrijkste awardshow in de educatie branche. Displayleverancier Avocor is met de VTF-serie genomineerd voor een award in de categorie Digital Devices. Genomineerden voor de BETT Awards zijn aanbieders en innovators op het gebied van ICT voor het onderwijs. Organisaties die door middel van technologische oplossingen een fundamentele bijdrage leveren aan het leerproces.

De interactieve schermen van Avocor zijn ontwikkeld om uit te blinken in gebruikersgemak en functionaliteit. Door de combinatie van Windows 10 integratie en slimme hardware, zoals de INGLASS™ technologie, aansluitpunten en geïntegreerde bedieningsknoppen aan de voorkant, werken deze displays prettig, snel en intuïtief. De Avocor touchscreen displays zijn er in de formaten 65, 75 en 84 inch, voor ieder wat wils dus.

Wat de Avocor displays verder onderscheidt van andere touchscreen displays is dat er standaard een pc is geïntegreerd met Microsoft Windows 10. Dit zorgt ervoor dat iedere gebruiker direct beschikt over een breed pakket aan Microsoft software applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De wereld van Microsoft Office gaat helemaal voor u open zonder dat u daar een extra PC voor nodig heeft. Iets dat in een kantoor of onderwijsinstelling veel toegevoegde waarde biedt.

Maak nu kennis met Avocors interactieve displays op de ISE, van 7 t/m 10 februari ’17 in de RAI in Amsterdam. Wij leiden u graag rond langs deze en andere interessante leveranciers.
Meld u hier aan voor een rondleiding door één van onze experts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte