Nieuws

Philips selecteert BIS als partner voor hun professionele displays

01-02-2017 12:30

Begin februari maakte BIS bekend een samenwerkingsovereenkomst met Philips te hebben getekend. BIS voegt zeven series, met 36 professionele Philips displays, aan zijn assortiment toe en creëert daarmee – met de andere A-merken in het assortiment – een portfolio waarmee elke vraag, van iedere organisatie uit elk type branche adequaat kan worden ingevuld.

Strategie gebaseerd op toepassingen

BIS is blij met de samenwerking met Philips. Trots zelfs. Jean Pierre Overbeek, CEO van de internationaal actieve BIS groep, zegt hierover: “Wij zijn ontzettend blij met Philips. In de eerste plaats vanwege de oersterke merknaam en reputatie, maar niet minder vanwege de goede kwaliteit en competitieve prijsstelling van hun veelzijdige series professionele displays. We hebben Philips in de laatste kwartalen grote progressie zien maken in kwaliteit, grootte van het assortiment en vooral de functionaliteit die de displays gebruikers bieden. Wij adviseren onze klanten altijd op basis van hun doelstellingen en toepassingen. Met de displays en mogelijkheden van Philips kunnen we deze strategie verder intensiveren.

Meer dan een ‘domme’ monitor

BIS ziet professionele displays meer en meer als onderdeel van een totaaloplossing, waarbij de keuze van een display niet meer, zoals te doen gebruikelijk, wordt gemaakt op basis van specs, afmeting, resolutie, candella waardes etc., maar juist op aansturing, infrastructuur, collaboratie mogelijkheden etc. Deze ontwikkeling loopt synchroon met de trend dat de meeting rooms meer en meer verschuiven naar workplace omgevingen en huddle rooms, waarin displays meer een user interface worden dan een “domme” monitor. “Philips doorziet deze trend en speelt daar met zijn verschillende series displays sterk op in. Met name het door Philips toegepaste Android platform, dat in het merendeel van deze displays als O/S (SoC) wordt gebruikt, biedt een groot potentieel”, aldus Overbeek.

Professioneel, multitouch en videowall

De zeven series Philips displays bieden veel mogelijkheden en variëren in grootte van 32 inch (81 cm) tot 98 inch (249 cm); opvallend zijn de “afwijkende” formaten zoals 43, 48 en 49 inch. Philips levert passieve professionele displays voor toepassingen in uiteenlopende ruimtes (vergaderen, presenteren, informeren), maar ook krachtige multitouch schermen en displays die speciaal ontwikkeld zijn voor videowall toepassingen. Welke keuze ook wordt gemaakt, met Philips wordt gekozen voor kwaliteit, precisie, innovatie en gebruiksgemak.

Meer informatie?

Meer informatie de samenwerking tussen Philips en BIS? Bel 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts. Kennis maken met BIS, onze oplossingen en mogelijkheden? Surf rustig rond op onze site. Wij staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte