Nieuws

Collaboration neemt een vlucht. Vliegt u mee?

31-01-2017 12:14

De mogelijkheden op het gebied van collaboration gaan ongekend hard. Net zo gek want het brengt mensen en kennis sneller bij elkaar, het maakt organisaties slagvaardiger en het geeft bedrijven een aantrekkelijkere positie op de arbeidsmarkt. Maar naast alle grote voordelen brengt het ook een aantal hele grote uitdagingen met zich mee.

Begin met het kiezen van een strategie

Te beginnen met het kiezen van een strategie. Want wat is nou precies de behoefte die door online collaboration moet worden ingevuld? Gaat het om verbetering van communicatie of documentatie? Of beide? Hoe past het in de mix van andere informatiesystemen, welk beleid en richtlijnen worden gehandhaafd en hoe past het in de informatie levenscyclus. Pas als bovenstaande vragen helder en eenduidig beantwoord kunnen worden, kan er op de juiste oplossing ingezet worden. Want de mogelijkheden zijn groot, en worden alleen maar groter.

Altijd de oplossing afgestemd op uw situatie

BIS heeft als audiovisueel system integrator diverse collaboration oplossingen in huis van diverse fabrikanten. Ieder met zijn eigen unieke mogelijkheden. Om te komen tot de juiste oplossing voor uw organisatie kijken we graag mee met uw (primaire) bedrijfsprocessen. We adviseren u niet alleen over de voor u meest geschikte technologie maar ook over de implementatie en de adoptie binnen uw organisatie. Uitgangspunt is altijd het realiseren van een lange termijn oplossing waar uw organisatie echt mee geholpen is en waar iedereen graag mee werkt. De techniek staat in dienst van de gebruiker en niet andersom.

Bekijk de nieuwste Microsoft Surface Hub video

Eén van de collaboration oplossing waar op dit moment veel vraag naar is vanuit de markt is de Microsoft Surface Hub. Een grootformaat aanraakgevoelig scherm waarbij hardware en software elkaar optimaal aanvullen. Denk aan geïntegreerde camera’s met volgsensoren en het gebruik van de videofunctionaliteit van Skype of de zeer gebruiksvriendelijke touch software met Office365. Voor organisaties die werken met Office365 of Skype voor Bedrijven is de Microsoft Surface Hub een grote toegevoegde waarde. Bekijk hier de nieuwste video over de Microsoft Surface Hub.

Gold Level Polycom Solutions Advisor

Dat BIS een volwaardige partner is op het gebied van Collaboration en Unified Communication (UC), wordt onderstreep door de vele partner statussen die BIS heeft weten te behalen. Eén daarvan is de Gold Level Polycom Solution Advisor. Deze partnerstatus toont aan dat BIS de technische expertise en go-to-market-vaardigheden bezit die nodig zijn om tegemoet te komen aan de complexe eisen van klanten. Polycom Solutions Advisors zijn resellers die klanten bedienen met end-to-end projecten en oplossingen op het gebied van UC. Meer over BIS als Gold Level Polycom Solutions Advisor.

Wilt u meer informatie over (online) collaboration? We adviseren u graag.
Bel BIS 0180 – 48677 of ga naar onze Collaboration pagina

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte