Nieuws

Samsung mirror display biedt fascinerende mogelijkheden

31-01-2017 13:28

Een spiegel die tegelijkertijd fungeert als display of een display dat gebruikt kan worden als spiegel? Hoe u er ook naar kijkt, Samsung biedt een nieuwe, fascinerende mogelijkheid met de MLE Mirror Displays. Dankzij de enorme reflectie van 55% ziet de kijker op het glasheldere display zowel het onvervormde spiegelbeeld als de digitale content. Ideaal voor creatieve toepassingen.

Flinterdunne, gepolariseerde overlay

De spiegel van het MLE-display bestaat uit een flinterdunne gepolariseerde overlay die uitstekend licht doorlaat (90 procent) en ongekend helder spiegelt (55 procent). Content wordt met de MLE van Samsung helderder en levendiger weergegeven dan bij gewone halfspiegelende alternatieven, en ook het spiegelbeeld is een stuk beter te zien. 

Ingebouwde afstandssensor

De ingebouwde afstandssensor zorgt voor instinctieve overgangen tussen de digital signage content en het spiegelbeeld. U kunt de sensors instellen op bewegingsherkenning die reageert op een bepaalde afstand (keuze tussen 0,7, 1 en 1,5 meter). Verder kunt u het display voorprogrammeren om de contentweergave op dat moment te verkleinen of juist op het hele scherm weer te geven. Ook kunnen de vorm en de plaats van de verkleinde of vergrote content reageren op bepaalde bewegingen. U bent dus heel flexibel in het aanbieden van uw digitale boodschap.

Wilt u meer informatie over de Samsung Mirror Displays?
Bel BIS 0180 – 486777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte