Nieuws

BIS breidt IT dienstverlening uit met patch, monitoring en security services

06-03-2017 10:45 AV wordt steeds meer IT. Degenen die de Audiovisuele markt volgen, zien het al jaren. En het zal de komende jaren alleen maar meer worden… Audiovisuele oplossingen krijgen steeds vaker een IT-karakter. Beamers met IP-adres, grootformaat LCD/LED schermen in een netwerkomgeving, (touch) bedieningssystemen, videoconferencing, narrowcasting, collaboration, smart buildings en noem maar op. Kortom: AV kan nooit meer los worden gezien van IT.

Drie nieuwe IT services voor extra ontzorging

Tegen deze achtergrond en gelet op het feit dat innovatie een belangrijke drijfveer van BIS is, is het een logische stap dat BIS zijn dienstverlening verder uitbreidt met meerdere IT services om daarmee bestaande en nieuwe klanten op een nog breder terrein te ontzorgen. Na een grondige voorbereiding biedt BIS vanaf vandaag dan ook services aan op het gebied van IT Security, IT Patch Management en IT Monitoring & Reporting. Een gezonde IT omgeving? BIS zorgt ervoor!

IT Security, een veilig gevoel

In tijden van toenemende cyber crime, computervirussen en phishing mails, is het van vitaal belang om uw netwerk en de daarin geïntegreerde hard- en software optimaal te beveiligen. Adequaat beheer van deze oplossingen is echter tijdrovend en vereist specialistische kennis. Organisaties die deze kennis of tijd niet beschikbaar hebben, kunnen de implementatie van een robuuste en bewezen antivirus-oplossing, firewall etc. met een gerust hart aan de BIS specialisten overlaten. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk de periodieke uitrol en implementatie van noodzakelijke security updates via een remote verbinding. Een veilig gevoel!

IT Patch Management, voor zekerheid en vertrouwen

Een IT systeem of netwerkomgeving is nooit klaar. Steeds worden nieuwe features ontwikkeld, verbeteringen aangebracht en onvolkomenheden gerepareerd. Dergelijke updates en upgrades worden door fabrikanten en softwareontwikkelaars veelal door middel van zogeheten patches naar de eindgebruikers verspreid. Maar vaak gaat dat niet automatisch. En niet zelden gebeurt het dat de installatie van een patch de werking van andere software beïnvloedt. Als u kiest voor de IT Patch Management service van BIS, dan kiest u voor een altijd up-to-date en optimaal functionerende IT omgeving waarin zekerheid en vertrouwen hand in hand gaan.

IT Monitoring & IT Reporting, altijd inzicht en overzicht

Om een goede werking van uw netwerkomgeving en de daarin geïntegreerde software en hardware te garanderen, is het noodzakelijk dat servers en werkstations goed in de gaten worden gehouden en periodiek worden beheerd. Daarbij is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan o.a. de monitoring van beschikbare schijfruimte, logfiles, database size, server logfiles en antivirus status. Met onze IT Monitoring services nemen wij u deze verantwoordelijkheid uit handen. Daarnaast presenteren wij al onze bevindingen in overzichtelijke rapportages, waarin de nodige grafieken, tabellen en statistieken een compleet overzicht geven en het juiste inzicht bieden in de “health score” van uw IT omgeving en de te ondernemen acties.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte