Nieuws

Zowel Sennheiser als Barco bekronen BIS met Award

06-03-2017 13:34

BIS kreeg onlangs van twee A-merk producenten een Award uitgereikt; de Sennheiser Award voor het ‘Beste project van 2016’ en de Award voor ‘Beste Barco ClickShare dealer’. BIS is blij met de waardering van deze gerenommeerde leveranciers. De uitreiking van deze Awards vormen een kroon op ons werk en onderstrepen de goede samenwerking.

System Integration Award - Beste project van 2016

Audioproducent Sennheiser heeft BIS de Award uitgereikt voor het ‘Beste project van 2016’ in de categorie System Integration. Afgelopen jaar heeft BIS de nieuwe lijn draadloze microfoons en headsets van Sennheiser geïmplementeerd bij FC Utrecht. Deze Speechline microfoons zorgen voor optimale verstaanbaarheid in veeleisende situaties.

Uniek aan de Speechline serie is de geavanceerde technologie die de microfoons belangrijke nieuwe eigenschappen geeft. Zo switcht het automatische interferentiebeheer bij storingen vanzelf naar een vrije frequentie. En past het automatische audio-bestuur het versterkingsniveau aan om de beste signaal-ruisverhouding te realiseren. Daarnaast kan een spreker met de vooraf geconfigureerde geluidsprofielen (presets) direct zijn toespraak beginnen.

Award voor beste Barco ClickShare dealer

Op de ISE in Amsterdam werd BIS uitgeroepen tot winnaar van de Award voor beste Barco ClickShare dealer (regio Europe, Middle East & Africa), vanwege het grote aantal units dat door BIS bij klanten is geplaatst. Barco’s ClickShare maakt het met één druk op de knop mogelijk om informatie draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD/LED scherm of digitaal whiteboard. Ook geluid wordt synchroon meegestuurd. Hier leest u meer over deze Award.

Meer weten over de oplossingen van Barco of Sennheiser? Onze specialisten staan voor u klaar.
Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via het blauwe blok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte