Nieuws

Sennheiser TeamConnect Wireless – Audioconferencing re-invented

22-03-2017 16:59

Audioconferencing… ook in een tijd waarin beelden steeds bepalender worden, worden er binnen talloze organisaties nog veel audioconferenties of teleconferenties gehouden. En dat is alleen al verklaarbaar uit het feit dat nog lang niet iedereen beschikt over een desktop of laptop met camera. Daar komt bij dat nog niet iedere organisatie de juiste infrastructuur heeft om hoogwaardige en professionele videoverbindingen tot stand te brengen.

Kwaliteit verre van optimaal

De manier waarop audioconferenties plaatsvinden, verschilt per organisatie. Soms zitten de deelnemers rondom de speaker van een telefoon, soms ligt er een stertelefoon op tafel en in weer andere gevallen wordt er via een smartphone een conference call opgezet. Helaas is de kwaliteit van zulke conferenties vaak verre van optimaal. Daar komt bij dat het in een dergelijke setting vaak haast onmogelijk is om met een of meerdere groepen deel te nemen. Ook blijkt in de praktijk nogal eens dat veel telefoonspeakers niet bi-directioneel zijn, waardoor delen van gesprekken wegvallen.

TeamConnect Wireless van Sennheiser

Gelukkig zijn er krachtige oplossingen om een professionele audioconferentie te houden. Bijvoorbeeld TeamConnect Wireless van Sennheiser; een krachtige oplossing voor (draadloze) audioconferenties tot maximaal 24 personen. Het maakt daarbij niet uit of de deelnemers inbellen via een (mobiele) telefoon of via een softclient als Skype-for-Business of Webex. De flexibele inzetbaarheid, hoge kwaliteit en grote gebruikersgemak maken – in combinatie met de meerdere aansluitmogelijkheden, snelle installatie en bekroonde ontwerp – online vergaderingen en audio-conferenties bijzonder efficiënt en prettig.

De belangrijkste kenmerken op een rij

  • Online vergaderoplossing tot max. 12 of 24 personen
  • Geschikt in elke type ruimte
  • Geschikt voor elk apparaat (BYOD) - smartphone, tablet of pc
  • Connectiviteit via Bluetooth (draadloos), USB of 3.5 mm audiokabel plug
  • Ondersteunt meerdere gelijktijdige audio kanalen
  • Extra bellers kunnen eenvoudig worden toegevoegd
  • Beste spraakverstaanbaarheid
  • Bekroond Ontwerp

Profiteer van de cashback-actie. Tot € 1.000 retour

Bestel uw TeamConnect Wireless oplossing vóór 30 juni 2017 en krijg tot max. € 1.000 retour. Vraag uw BIS account manager naar de details. Profiteer direct.

Bel BIS: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte