Nieuws

Samsung kiest BIS als LED solutions partner

04-04-2017 11:41

BIS is door Samsung benoemd tot Samsung LED solutions partner. De uitbreiding van de samenwerking – die mede is gebaseerd op de eerdere ervaringen van Samsung met BIS én op de kennis en ervaring die BIS heeft opgebouwd in de wereld van Indoor en Outdoor LED toepassingen – wordt door beide partijen gezien als een extra dimensie die wordt toegevoegd aan de zeer succesvolle relatie, die al meer dan 16 jaar bestaat.

Bevestiging strategische keuzes

Bart Donkersloot, Sales Director van BIS Nederland, is blij met de nieuwe Samsung oplossingen die BIS gaat voeren. “Wij zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten en zagen jaren geleden al de kansen met LED, juist ook voor Indoor toepassingen, waardoor we nu zowel aan de advies- als uitvoerkant veel ervaring hebben. Dat een wereldspeler als Samsung nu ook deze technologie omarmt en met schitterende, zeer hoogstaande oplossingen de markt betreedt, is voor ons een bevestiging van onze eigen strategische keuzes en biedt ons volop kansen”.

Talloze toepassingen

Door de technologische ontwikkelingen komen zowel outdoor als indoor LED toepassingen binnen het bereik van steeds meer organisaties. De kwaliteit neemt hand-over-hand toe, terwijl de prijs competitief is met high-end projectie en videowalls. Talloze toepassingen zijn denkbaar. Overal waar beelden op een groter formaat moeten worden weergegeven biedt LED een goed alternatief voor megaprojectie en videowalls. De lichtopbrengst is ongeëvenaard (en automatisch regelbaar), de kleurechtheid indrukwekkend. Verder lopen geen naden van schermranden door het beeld en heeft LED een lager energieverbruik. De steeds kleinere pixelpitch zorgt ervoor dat ook gedetailleerde beelden en teksten goed leesbaar kunnen worden weergegeven.

Eerste aansprekende opdracht

Bijzonder detail bij de verdere intensivering van de samenwerking is dat Samsung en BIS samen al een aansprekende opdracht bij een zeer gerenommeerde organisatie hebben binnengehaald. “We mogen hier pas rond de zomer details van bekend maken, maar duidelijk is dat de markt klaar is voor hoogwaardige LED oplossingen”, aldus Bart Donkersloot. “En wij zijn er klaar voor om hen optimaal te bedienen”.

Meer informatie?

Meer informatie over de Samsung LED Solutions? Vrijblijvend een adviesgesprek? Bel BIS: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte