Nieuws

BIS introduceert complete line-up Huddle Solutions

04-04-2017 11:42

De behoefte binnen organisaties om met enkele mensen ad hoc even snel ergens te kunnen gaan zitten voor informeel teamoverleg of samen aan een project te werken, neemt sterk toe. BIS anticipeert op deze behoefte met een volledige line-up Huddle Solutions en ontwikkelde maar liefst 7 alles-in-een oplossingen die uitnodigen om snel en efficiënt samen te werken.

Alles-in-een oplossing

De BIS Huddle Solutions zijn modulair opgebouwde alles-in-een oplossingen die vrij in een ruimte geplaatst kunnen worden en bieden plaats aan teams tot vijf personen. Deze samenwerkplekken zijn allemaal voorzien van een 49 inch LCD scherm, USB oplaadmogelijkheden en de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos beeld van een laptop, tablet of smartphone op het scherm te tonen. Door slimme sensoren zal het beeld aangaan wanneer iemand plaatsneemt in de Huddle en worden er op het scherm instructies gegeven voor het aansluiten van een eigen device. Echt iedereen kan daardoor gebruik maken van de BIS Huddle Solutions.

Vaste modules zorgen voor uniformiteit en flexibiliteit

Er zijn verschillende Huddles beschikbaar. Zowel voor staand als voor zittend overleg en met meer en minder privacy. Doordat alle Huddle Solutions geheel modulair zijn opgebouwd, profiteert u van een aantal grote voordelen. Zo kunt u ervoor kiezen om diverse typen Huddles te plaatsen met behoud van de uniformiteit binnen uw organisatie; zowel op het gebied van esthetiek als voor wat betreft de technologie. Doordat het uiterlijk en het gebruik van de verschillende Huddles in grote lijnen hetzelfde is, kan iedere Huddle met hetzelfde gemak gebruikt worden.

Eenvoudig aan te passen aan wijzigende wensen

Een ander groot voordeel is dat de oplossingen in een later stadium eenvoudig aangepast kunnen worden. Neemt de behoefte aan staande meetings toe? Met een tussenmodule transformeert u uw Huddle voor zittend overleg eenvoudig in een plek, die geschikt is voor staande teammeetings. Doordat de Huddles geheel op zichzelf staan is ook het verplaatsen van de Huddle Solutions geen probleem en blijft u volledig flexibel.

Leverbaar in grijs en wit

De BIS Huddle Solutions zijn uitgevoerd geheel in wit, of geheel in grijs. De matte structuur geeft het meubel een chique uitstraling zonder hinderlijke vingerafdrukken. Doordat de verschillende Huddles modulair zijn samen te stellen, is de levertijd van een Huddle zeer kort. Als u wilt kunt u binnen enkele weken de oplossing al gebruiken op kantoor.

De ideale oplossing voor kleine meetings?!

Kortom de BIS Huddles zijn ontwikkeld met de focus op functionaliteit, nodigen uit tot kort overleg, zijn facilitair beheersbaar en kosten een fractie van een complete vergaderruimte. Daardoor zijn de Huddle Solutions dé ideale oplossing voor kleine ad hoc meetings binnen uw organisatie.

Wilt u meer informatie over de verschillende BIS Huddle Solutions? Binnenkort komen ze online. Bel nu alvast één van onze adviseurs 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte