Nieuws

BIS breidt assortiment op de webshop fors uit

25-04-2017 10:55

Na een succesvol eerste jaar van de BIS webshop, breiden we ons online assortiment flink uit. Met deze uitbreiding wil BIS zijn dienstverlening via het online kanaal verder verbeteren. Vanaf nu vindt u in onze webshop een meer dan complete range A-merk audiovisuele kwaliteitsproducten. Snel en makkelijk te bestellen, scherp geprijsd én gratis bezorgd!

Megamenu met bundels en aanbiedingen

Maar we hebben het afgelopen jaar ook op andere punten niet stilgezeten. Om de producten die u zoekt beter en sneller vindbaar te maken, hebben we de shop op een aantal punten verbeterd. In het menu ziet u nu heel snel aanbevolen producten en aanbiedingen. Naast losse producten kunt u ook voordelige bundels, veel accessoires en trainingen in de webshop kopen. Allemaal om u nog beter te helpen de juiste oplossing te vinden.

Kijk, kies, klik, klaar

Heeft u een mobiele beamer nodig voor presentaties onderweg? Wilt u een touchscreen om zelf te installeren? Een training voor de gebruikers afsluiten? Ga dan naar de webshop van BIS. U rekent online af en heeft de producten niet lang daarna “in huis”. Kijk, kies, klik, klaar…

Bekijk snel ons aanbod audiovisuele producten. En profiteer van de scherpe aanbiedingen. Wilt u liever eerst een offerte? Ook die vraagt u eenvoudig aan via de webshop.

Meer weten? Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte