Nieuws

Verrassend voordelige bundelacties op BIS webshop

06-06-2017 11:13

Nog nooit was het online bestellen van een compacte audiovisuele oplossing zo eenvoudig! Met de toevoeging van bundels in de BIS webshop haalt u in enkele klikken een kant-en-klare oplossing in huis. Uiteraard zijn de producten in de bundels optimaal op elkaar afgestemd en allemaal van dezelfde A-merk kwaliteit. Daarnaast profiteert u met een bundel van een nog scherpere prijs. Zoals u gewend bent bij bestellingen op de BIS webshop worden ook de bundels gratis bezorgd.

Online dienstverlening sterk verbeteren

Deze stap is het gevolg van onze wens om onze dienstverlening via het online kanaal te verbeteren én onze klanten ook online te ontzorgen. Met onze zorgvuldig samengestelde bundels weet u zeker dat u alles in huis heeft voor een goed werkende installatie, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Denk aan een presentatiescherm met de juiste wandbeugel, HDMI kabel en Clickshare voor het draadloos overdragen van content. Bundels hebben we altijd op voorraad. U heeft dus snel in huis.

Klein begin, grote plannen

Het aantal bundels op de webshop is op dit moment nog beperkt tot de meest populaire producten. Maar dit aantal zal snel toenemen. Wekelijks zullen nieuwe audiovisuele bundels samengesteld worden om tegemoet te komen aan de vraag vanuit de markt. Houdt de BIS webshop dus in de gaten!

Profiteer ook iedere week van scherpe acties

Behalve scherp geprijsde bundels hebben we op de webshop ook iedere week zeer interessante aanbiedingen. Wist u bijvoorbeeld dat u nu bij de populaire Barco Clickshare CS-100 tijdelijk een extra button cadeau krijgt ter waarde van €249. Zo wordt het draadloos informatie delen op uw presentatiescherm wel heel voordelig!

Bekijk snel ons aanbod op de BIS webshop.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte