Nieuws

Effectievere werkomgeving nodig? Ga activiteitengericht huisvesten!

06-06-2017 12:19

Activiteitengericht huisvesten. Een begrip dat sinds een jaar vaker gebruikt wordt. Toegegeven, ook daarvoor waren er mensen die al bezig waren met dit concept, waarin een organisatie verschillende typen ruimtes laat realiseren voor verschillende typen werkzaamheden. Maar sinds iets meer dan een jaar heeft dit begrip – althans in onze ervaring – een vlucht genomen en is het één van de onderwerpen die bovenaan de prioriteitenlijst staat van mening facilitair en IT manager.

Meer effectiviteit, productiviteit en trots

En dat is niet verwonderlijk… want in de praktijk blijkt deze vorm van huisvesten een heel positieve bijdrage te leveren aan de effectiviteit en productiviteit van medewerkers. En dat niet alleen… de medewerkers voelen zich meer betrokken bij hun werk en zijn gemiddeld trotser op hun werkgever. Leuk om te vermelden is dat deze conclusies niet alleen worden bevestigd door wat onze klanten (bijna) dagelijks aan ons terugkoppelen, maar dat ze recent zijn onderstreept in een artikel van Gideon van den Burg dat te lezen was op de site van FMM.

Aan de slag met activiteitengericht huisvesten

Bent u zich aan het oriënteren op activiteitengericht huisvesten? Al concrete plannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee en weten welke ruimtes, gecombineerd met toepassing-specifieke technologie, écht gaan bijdragen aan de realisatie van uw doelstellingen. Daarbij hebben wij volop voor de “driehoek” omgeving-techniek-gebruiker (bricks, bytes & behaviour). Want als die elementen op elkaar zijn afgestemd en ook de gedragscomponent de juiste aandacht krijgt, zult u het concept van activiteitengericht huisvesten succesvol uitrollen.

Brochure vol prachtige voorbeelden

Wilt u met ons samenwerken, maar ziet u graag nog wat voorbeelden van onze kennis en kunde op dit gebied? Download dan onze “Presentation & Meeting Guide” dan vandaag nog. Deze nieuwe brochure staat helemaal vol met prachtige voorbeelden van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Download de BIS brochure over
Activiteitengericht Huisvesten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor u? Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Bel BIS: 0180 – 486777. Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte