Nieuws

AV as a service: een nieuw tijdperk breekt aan (podcast)

28-06-2017 10:21

Ziet u het ook? De trend van bezit naar gebruik? Steeds meer mensen en organisaties kiezen ervoor om producten en diensten te gebruiken, zonder ze te bezitten. Sommige van zulke mogelijkheden bestaan al heel lang, denk maar aan de leaseauto. Anderen zijn pas van veel recenter datum, bijvoorbeeld Spotify en Netflix. BIS voegt daar een heel aantrekkelijke optie aan toe: AV as a Service. Met alle voordelen van dien…

Bijdrage aan behalen doelstellingen

BIS bedient duizenden organisaties per jaar. Bij veel klanten zien wij dat de audiovisuele en interactieve overdracht van informatie steeds belangrijker wordt. Dankzij de steeds beter wordende hard- en software voor vergaderen, presenteren, lesgeven en informeren, dragen audiovisuele & IT oplossingen in toenemende mate bij aan het behalen van de doelstellingen van bedrijven, teams en individuen. Niet verwonderlijk dus dat veel bedrijven in deze technologie (willen) investeren.

Profiteren zonder investeren

Tegelijkertijd willen organisaties groeien, kansen pakken, nieuwe markten betreden, innoveren. Ook dat vraagt vaak forse investeringen. Niet iedere organisatie kan of wil echter in meerdere aspecten tegelijk investeren. Juist daarom innoveert BIS zijn dienstverlening door klanten de mogelijkheid te bieden om van AV & IT technologie te profiteren zonder te investeren; dankzij het innovatieve AV as a Service-concept. De gebruiker doet geen investeringen vooraf en betaalt niet apart voor service en onderhoud, maar profiteert zorgeloos voor een vast bedrag per maand.

Visie verwoord in podcast

In een interview met Gary Kayye, oprichter en hoofdredacteur van het Amerikaanse rAVe pubs geeft Jean Pierre Overbeek, de CEO van de BIS groep, zijn visie op de AV & IT markt, waarbij hij specifiek ingaat op AV as a Service. Zowel Jean Pierre als Gary Kayye zijn er van overtuigd dat AV as a Service de AV markt drastisch zal veranderen. Het is een leuk en inspirerend interview geworden dat de Facilitair en IT professional aan het denken zal zetten. U kunt de Podcast over AV as a Service hier terugluisteren.

Meer informatie? Meer voordelen?

Ontdek de voordelen van AV as a Service op onze website. Of bel: 0180 - 486 777 .
Maar u kunt ook een van de contactmogelijkheden rechts gebruiken.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte