Nieuws

Revolutie in collaboration: BIS Huddle Solutions

28-06-2017 11:09

Heeft u die behoefte ook? Om even snel ergens te kunnen gaan zitten voor informeel teamoverleg? Of om ad hoc samen aan een project te werken? Wij komen deze behoefte bij veel organisaties tegen. Daarom heeft BIS een volledige line-up Huddle Solutions ontwikkeld, die bestaat uit verschillende alles-in-een oplossingen die uitnodigen om snel en efficiƫnt samen te werken. Alle Huddle Solutions zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en met verschillend meubilair, zodat de oplossing naadloos in uw omgeving opgaat.

Alles-in-een oplossingen voor snel en efficiƫnt samenwerken

De BIS Huddle Solutions zijn modulaire oplossingen die vrij in een ruimte geplaatst kunnen worden. Onze Huddles bieden, afhankelijk van de uitvoering, plaats aan teams tot vijf personen. Deze samenwerkplekken zijn voorzien van een laatste generatie 49 inch HD LED scherm (124 cm), 230V, USB en draadloze oplaadmogelijkheden en de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos de beelden van een laptop of mobile device op het scherm te tonen.

Iedereen kan er mee werken

De slim uitgedachte functionaliteit biedt de gebruiker precies de juiste ondersteuning in zijn of haar werkzaamheden. En dat met minimale handelingen. Zo gaat het scherm automatisch aan wanneer iemand in de Huddle plaatsneemt en worden er op het scherm instructies gegeven voor het aansluiten van een eigen device. Wanneer er een bepaalde tijd geen activiteit plaatsvindt bij de Huddle zal het systeem vanzelf in stand-by modus gaan. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen gebruik kan maken van de BIS Huddle Solutions en bespaart tevens energie.

Vaste modules voor uniformiteit en flexibiliteit

BIS levert meerdere Huddles; zowel voor staand als zittend overleg en met meer en minder privacy. Doordat alle Huddle Solutions modulair zijn opgebouwd, profiteert u van aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u diverse typen Huddles plaatsen met behoud van uniformiteit in uitstraling en gebruik. Dit zorgt er ook voor dat iedere Huddle met hetzelfde gemak en vertrouwen gebruikt wordt; als aanlandplek, ankerpunt, samenwerkplek etc. En doordat de Huddles geheel op zichzelf staan, is verplaatsen geen probleem en blijft u flexibel voor wat betreft de indeling van uw ruimte(s).

Ook leverbaar met Collaboration mogelijkheden

Naast de standaard uitgevoerde Huddle Solutions, zijn deze er ook met Collaboration voorzieningen. Uitgerust met een veelzijdig, interactief collaboration display, stimuleren deze Huddle Solutions actieve samenwerking binnen uw organisatie. Hierbij kan eenvoudig gewerkt worden in bestanden op mobiele apparaten en gebruik gemaakt worden van videocommunicatie.

Download de gratis Huddle Solutions brochure

Meer informatie over de BIS Huddle Solutions vindt u bij Collaboration? Hier kunt u ook onze nieuwe brochure gratis downloaden.

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Bel BIS: 0180 - 486 777 . Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte