Nieuws

Spetterende bundelactie met 80 inch monitor in de BIS webshop

06-09-2017 13:12

Deze actie mag u niet missen! U koopt de Sharp PN-Q801 inclusief een solide A-merk wandbeugel en HDMI kabel tijdelijk voor slechts € 4.399. Daarmee wordt dit professionele en veelzijdig inzetbare scherm met beelddiagonaal van ruim twee meter nog aantrekkelijker. U bent direct klaar om grootse presentaties te geven.

Zowel geschikt voor vergader- en presentatieruimtes als voor narrowcasting

De Sharp PN-Q801 is een zeer strakke monitor met een dunne schermrand en blinkt net als de andere PN-Q monitoren uit in prijs/kwaliteit. Een professioneel grootformaat monitor die zowel geschikt is voor gebruik in vergader- en presentatieruimtes als voor signage doeleinden.

Geschikt voor 16/7 toepassingen

De PN-Q801 heeft een beelddiagonaal van ruim twee meter en is daardoor een goed alternatief voor standaard projectie-oplossingen. De mogelijkheid om 16 uur per dag moeiteloos aaneengesloten te functioneren maakt het presentatiescherm zeer geschikt voor omgevingen waar van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat gebruik gemaakt wordt van het scherm.

Automatisch content afspelen middels USB

Met 3x HDMI, VGA aansluiting, RS232 en een LAN poort biedt de Sharp PNQ801E ruim voldoende connectiviteitsmogelijkheden. De ingebouwde mediaspeler toont automatisch uw video’s, muziek en afbeeldingen. Het enige wat u hoeft te doen is uw device met een USB kabel met het scherm te verbinden, of een USB stick met content inpluggen.

Voor 13.00 u. besteld, dezelfde dag verzonden

Bestel deze actieset nu in onze webshop. Als u voor 13.00 uur bestelt, wordt de set dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent dat u supersnel beschikt over deze prachtige set en in no-time grootse presentaties kunt geven! In onze webshop vindt u nog meer interessante aanbiedingen, waaronder een Full HD Hitachi beamer voor slechts € 649 en een prachtig Sharp 60” LED scherm op verrijdbaar onderstel voor minder dan € 1.950.

Overigens staan er talloze producten in onze webshop. Profiteer vandaag nog.
Iedere bestelling wordt gratis bezorgd.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte