Nieuws

Krachtige VuWall videowall-mogelijkheden nu bij BIS

28-09-2017 15:47

De populariteit van videowalls en multi-screen oplossingen neemt een vlucht. Niet alleen in control rooms, maar evengoed in boardrooms, auditoria, aula’s en collegezalen. En dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de visuele impact van videowalls en de sterk gedaalde kosten. Steeds meer mensen communiceren met steeds minder woorden. Presentaties, dashboards, infographics… ook in het bedrijfsleven wordt beeldcommunicatie steeds belangrijker.

Einde aan complexiteit

Videowalls bieden hiervoor een schitterende oplossing. Maar tot voor kort was het best complex om de content op de verschillende schermen te laten zien. Zeker als dat variabel moest zijn; één beeld over alle schermen, op alle schermen één beeld, beeldweergave van verschillende groottes en met verschillende beeldverhoudingen… het vergde kennis en programmeerkwaliteiten om dit goed voor elkaar te krijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Dankzij VuWall.

Multi-window collaboration

VuWall is de leading ontwikkelaar van software om videowalls of complexe schermconfiguraties aan te sturen. BIS is recent een partnerschap aangegaan met VuWall. En wij zijn enthousiast. Waarom? Omdat VuWall een zeer goede reputatie heeft opgebouwd door het leveren van state-of-the-art controllers. Maar meer nog vanwege hun stabiele, intuïtieve samenwerkingssoftware, waarmee zij krachtige collaboration op multi-window oplossingen mogelijk maken. Collaboreren op het hoogste niveau!

Draadloos content delen

De nieuwste telg in de VuWall line-up is CoScape. CoScape is een draadloos presentatiesysteem waarmee het makkelijk is om samen te werken en content te delen op een videowall of grote 4K monitor. Of u nu een laptop, smartphone of tablet gebruikt, u deelt uw content in no-time, zonder add-ons en zeer intuïtief met uw collega’s of andere gesprekspartners. De CoScape controller wordt geïnstalleerd in de vergaderzaal en maakt connectie met de videowall. Zodra de controller is verbonden met het netwerk, kunnen de CoScape USB-keys geconfigureerd worden.

Meer weten over uw mogelijkheden met VuWall? Vragen over de technologie?
Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte