Nieuws

Profiteer meer dankzij een training-op-maat

28-09-2017 15:53

Gelukkig zien we dat veel organisaties investeren in hoogwaardige audiovisuele faciliteiten om efficiënter (samen) te kunnen werken en kennis te delen. Tegelijkertijd zien we helaas ook vaak dat er (veel) mogelijkheden onbenut blijven, omdat gebruikers oncomfortabel zijn met de apparatuur. De mensen die wel enthousiast zijn beperken zich vaak tot aantal basisfunctionaliteiten terwijl de mogelijkheden veel groter zijn. Neem deze drempel weg door de gebruikers te laten trainen.

Training op maat

Iedere organisatie is anders. Iedere audiovisuele oplossing is anders. Om te zorgen dat uw collega’s prettig met de door ons gerealiseerde oplossingen werken en alle mogelijkheden met vertrouwen benutten, bieden wij speciale maatwerk trainingen aan. Daarbij richten wij ons natuurlijk op het functionele gebruik van de oplossingen. Aanvullend neemt een van onze trainers vooraf contact met u op om de inhoud van de trainingen af te stemmen op uw prioriteiten, eisen en wensen. Of het nu gaat om het gebruik van uw room management systeem, het opmaken van digital signage content of het opzetten van een internationale videocall, wij passen de training geheel aan op uw gebruikers, doelstellingen én beschikbare faciliteiten.

Naslagwerk op video

Om te zorgen dat de training ook later nog te volgen is voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers, of om het geheugen even op te kunnen frissen bestaat de mogelijkheid om uw training vast te laten leggen op video. Een ervaren cameraman neemt de training op met professionele apparatuur en maakt hier een DVD van met hoofdstukindeling, zodat u snel die onderwerpen selecteert waarover u meer informatie wilt.

Complete ontzorging

Doordat gebruikers weten wat de mogelijkheden van de audiovisuele faciliteiten zijn en hoe ze deze moeten benutten, neemt het vertrouwen toe, stijgt de gebruiksfrequentie, wordt er efficiënter gewerkt en wordt het gebruiksplezier alsmaar groter. En die effecten willen wij graag bereiken. Ook dat noemen wij ontzorgen.

Meer informatie over een training op maat? Neem vandaag nog contact op.
Bel BIS 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte