Nieuws

Wandel alvast door uw ruimte met virtual reality. Bij BIS.

28-09-2017 15:57

Stel; u gaat een nieuw pand inrichten, voorzien van de nieuwste technologie en volgens de laatste richtlijnen voor activiteitengericht huisvesten. Of u bent van plan om een of meerdere bestaande ruimtes een flinke upgrade te geven. Dan is de kans best groot dat u het moeilijk vindt om u voor te stellen hoe deze ruimtes eruit komen te zien. Gelukkig brengt BIS daar nu verandering in. Met virtual reality!

Beleven, ervaren, voelen

Virtual reality maakt het mogelijk om een levensecht beeld te schetsen van iets dat er nu nog niet is. Doordat de kwaliteit toeneemt, de software verbetert en de mogelijkheden groeien, wordt de beleving die met virtual reality gecreëerd wordt steeds realistischer en indrukwekkender. En denkt u zich eens in… Hoe fantastisch is het om uw opnieuw ingerichte ruimtes of zelfs uw nieuwe pand vooraf al te kunnen zien? En hier zelfs in rond te lopen? Wij bieden u met VR de mogelijkheid om echt het ontwerp in 360 graden te ervaren en de sfeer van de ruimte te voelen.

Betere verwachtingen

De interieur architecten van BIS maken een ontwerp op maat van uw ruimtes in uw huisstijl en met al uw wensen en eisen. Door deze ontwerpen als een virtual reality ervaring aan te bieden, bieden wij u de mogelijkheid om onze oplossingen te beleven, waarmee wij het voor u makkelijker maken om een goed overwogen keuze te maken. Door het ontwerp al vroeg op deze manier met u te delen, weet u precies waar u aan toe bent.

Ervaar het zelf

Laat uw audiovisuele ruimtes ook door de BIS interieur architecten ontwerpen. Wij maken wij er dan ook een VR-beleving van; als u dat wilt natuurlijk. Op afspraak komt u dan naar ons Innovation Center en loopt u virtueel door uw toekomstige ruimte(s). Een prachtige ervaring waarmee u de sfeer van de nieuw ontworpen omgeving al kunt proeven.

Zie uw toekomst voor uw ogen. Ontdek uw nieuwe ruimte(s) in virtual reality.
Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte