Nieuws

BIS prolongeert ISO 9001, ISO 14001 en VCA** certificeringen

06-11-2018 12:35

In september hebben wij vijf dagen lang twee TUV-auditoren verwelkomd, die al onze processen en procedures getoetst hebben op conformiteit met de richtlijnen uit de ISO-9001 en ISO-14001 normen én die van het VCA** certificeringsschema. Opnieuw is door de auditoren de conclusie getrokken dat wij aan alle normeisen ruimschoots voldoen.

Enthousiasme en professionaliteit

Tijdens de vijf auditdagen zijn op verschillende BIS vestigingen en projectlocaties allerlei processen en afdelingen door de TUV auditors doorgelicht. Of het nu ging om kennis, veiligheid, borging van de kwaliteit, projectuitvoer, naleving van de milieurichtlijnen… in geen enkel geval is een afwijking geconstateerd. Leuk om te melden is dat de auditors onder de indruk waren van het enthousiasme en de professionaliteit van de werknemers.

Dag in, dag uit sturen

“BIS is inmiddels een behoorlijk aantal jaren in het bezit van deze belangrijke certificeringen op het gebied van kwaliteit (sinds 2007), milieubeleid (sinds 2010) én veiligheid (sinds 2014)”, zegt de CEO van de BIS groep, Jean Pierre Overbeek. “Dat betekent echter niet dat wij verslappen. Integendeel! Juist vanwege het grote belang voor onze (interne) organisatie, onze efficiency, de veiligheid van onze medewerkers én de klanttevredenheid blijven wij dag in, dag uit sturen op een juiste uitvoer en evaluatie van de geïmplementeerde processen en procedures. Het vervult mij opnieuw met trots dat de auditoren dat ook dit jaar ervaren, erkennen en rapporteren”.

Zijn wat we beloven te zijn

Wij kunnen veel beweren, maar het is overtuigender wanneer de ISO en VCA** certificering én de jaarlijks terugkerende audits bewijzen dat wij zijn wat wij beloven te zijn: kwaliteitsvol, veilig, klantgericht, milieubewust.

Vertrouw uw opdrachten ook toe aan een betrouwbare, gecertificeerde partner.
Kies voor kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn. Kies voor BIS.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte