Nieuws

Hitachi LP-WU6500: laser projectie met maar liefst 5.000 Lumen

13-11-2017 09:49

Een laser beamer met maar liefst 5.000 ANSI lumen! De LP-WU6500 is een zeer welkome aanvulling op de bestaande reeks LED projectoren van Hitachi. Een krachtige beamer van deze innovatieve fabrikant, die opnieuw weet te overtuigen en nogmaals bevestigt dat laser projectie absoluut de toekomst heeft.

Ons milieu als grootste winnaar

Behalve alle voordelen die laser beamers aan de gebruikers bieden, is het milieu de grootste winnaar. Doordat de projector geen fosforwiel, geen kwik en geen lamp heeft die tijdens de levensduur van de projector vervangen moet worden, wordt het milieubelastend afval tot een minimum beperkt. Daarnaast gebruiken deze beamers veel minder energie dan andere typen projectoren. Iets dat zowel goed voor het milieu is als voor uw gebruikskosten.

Zeer veelzijdig te installeren

De Hitachi LP-WU6500 zendt, dankzij de gloednieuwe High Lumen Density (HLD) lichtbron, stukken meer licht uit dan projectoren met de gangbare LED technologie. Hierdoor is het geprojecteerde beeld tot drie keer helderder. En dat met behoud van de kleurechtheid door de zeer hoge contrast ratio van 30.000:1. Uiteraard beschikt deze projector over alle professionele aansluitmogelijkheden zoals drie HDMI poorten en HDBaseT; een technologie die de overdracht van Ultra HD signalen via een standaard LAN-kabel (Cat5/6) tot een afstand van 100 meter mogelijk maakt. Dat maakt deze projector zeer veelzijdig inzetbaar.

Vernieuwende technologie voor grootse projecties

Met deze vernieuwende technologie speelt Hitachi feilloos in op de trend om met projectie - tegen relatief lage investeringen - grootse dingen te doen. Denk aan het koppelen van beamers voor naadloze projecties van uitzonderlijke afmetingen of interactieve projecties tegen de wand of op de vloer. Maar ook 360 graden projecteren op rondlopende muren is iets dat met de huidige technologie moeiteloos te realiseren is. Kortom de innovatie van Hitachi biedt tal van mogelijkheden en zet projectie weer echt op de kaart.

Wilt u meer informatie over laser beamers of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel BIS 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte