Nieuws

Succesvolle Gemeenteraadsverkiezingen met BIS Event Rental

03-01-2018 14:38

BIS is de audiovisuele partner van meer dan 50% van alle Nederlandse gemeenten. Wij kunnen ook u optimaal ondersteunen met audiovisuele apparatuur als op 21 maart de definitieve uitslagen bekendgemaakt worden. Voor de perfecte weergave van beeld en geluid kiest u de juiste partij. BIS Event Rental! U volgt de verkiezingsuitslagen live en levensgroot.

Succesvolle Gemeenteraadsverkiezingen met BIS Event Rental

Wat zijn de gevolgen van de verkiezingen voor uw gemeente? Deze spannende vraag houdt menig politicus, raadslid, bestuurder en burger nu al druk bezig in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.


BIS is de audiovisuele partner van meer dan 50% van alle Nederlandse gemeenten. Wij kunnen ook u optimaal ondersteunen met audiovisuele apparatuur als op 21 maart de definitieve uitslagen bekendgemaakt worden. Voor de perfecte weergave van beeld en geluid kiest u de juiste partij. BIS Event Rental! U volgt de verkiezingsuitslagen live en levensgroot. Samen met alle mensen waar het om gaat, zoals bestuurders, politieke partijen, campagneteams, lokale journalisten etc..


BIS Event Rental is gespecialiseerd in de audiovisuele ondersteuning van evenementen en bijeenkomsten en neemt u alle zorgen uit handen. Van beeld tot geluid, van installatie tot demontage, voor 5 personen of voor 5.000 personen…

  • Indrukwekkende beeldweergave
  • Cameraregistratie van uw evenement
  • Uw event streamen naar internet (overal te volgen!)
  • Professioneel licht, decoratie én catering
  • U hoeft nergens naar om te kijken


Onze mensen zorgen ervoor dat alles werkend wordt opgeleverd en op tijd weer weg is. U hoeft zich alleen maar druk te maken om de uitslagen.

U hebt het gelezen… AV as a Service bewijst zich in de praktijk! Als u meer wilt weten, ga dan naar onze U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs.


Wees verstandig. Kies de juiste partij voor de perfecte verkiezingsavond. Kies BIS. Ga naar BIS Event Rental op onze site of bel: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte