Nieuws

Ga met BIS mee naar de ISE (gratis rondleidingen)

03-01-2018 13:53

De laatste trends. Indrukwekkende technologie. De state-of-the-art van AV & IT. U ontdekt het op de ISE 2018 in de RAI in Amsterdam. Tijdens vier beursdagen presenteren gerenommeerde A-merk fabrikanten – en tal van kleinere spelers - alles op het gebied van OLED, indoor LED, outdoor LED, collaboration, videoconference, telepresence, security, mobiliteit, schaalbaarheid… Of neemt u liever een kijkje in de ‘dronezone’? Het kan allemaal van 6 t/m 9 februari op de ISE 2018.

Dé AV & IT beurs van het jaar

Eén keer per jaar vindt in de RAI de Integrated Systems Europe (ISE) plaats. De laatste jaren is de ISE uitgegroeid tot de grootste vakbeurs ter wereld voor de professionele Audiovisuele & IT branche. Omdat wij als geen ander weten hoe snel de ontwikkelingen in ons vakgebied gaan – bijvoorbeeld op het gebied van collaboration, IoT, indoor LED – én omdat het voor u belangrijk is de grote trends op waarde te kunnen schatten, nemen wij u graag mee naar deze beurs.

Gratis rondleidingen door BIS specialisten

Om de overload aan informatie en demonstraties voor u behapbaar te maken, leidt BIS u graag rond; zoals u inmiddels van ons gewend bent. Onder leiding van een account manager, consultant of specialist gaat u langs bij innovatieve, indrukwekkende en inspirerende leveranciers. U krijgt volop de kans vragen te stellen, ideeën op te doen en oplossingen te vinden voor uw audiovisuele uitdagingen.

Ja, leidt mij rond op ISE

Loopt u liever zelfstandig rond op deze topbeurs, dan kan dat uiteraard ook. Via deze link kunt u tickets aanvragen. Gebruikt u daarbij registratiecode 705688.

Heeft u nog vragen?

Bel BIS: 0180 - 486 777 en vraag naar een van onze marketing collega’s.
Maar u kunt ook de contactmogelijkheden rechts gebruiken.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte