Nieuws

Commercial Integrator interviewt CEO’s BIS en Econocom NL over AV-as-a-Service

15-01-2018 17:09

Al in 2016 ontwikkelde BIS de eerste AV-as-a-Service concepten. Daarmee boden wij onze klanten de mogelijkheid om - zonder investeringen vooraf – te profiteren van het gebruik en de voordelen van onze audiovisuele & IT oplossingen; in ruil voor een vast-bedrag-per-maand. Al snel na de introductie toonden de eerste klanten interesse in het As-a-Service concept van BIS.

Game changer in AV & IT

Vanaf juni 2017 is onze As-a-Service dienstverlening in een stroomversnelling gekomen. Dit is enerzijds het gevolg van de groeiende aandacht voor gebruik in plaats van bezit. De belangrijkste oorzaak is echter de overname van BIS door Econocom, die de AV-as-a-Service dienstverlening van BIS echt een enorme impuls heeft gegeven. Nieuwe kennis, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe financieringsmogelijkheden werden aan onze As-a-Service dienstverlening toegevoegd. Het maakt BIS (opnieuw) een game changer in de AV & IT markt.

Internationale aandacht

Dat de combinatie Econocom en BIS met zijn AV-as-a-Service aanbod een front runner in de Audiovisuele & IT markt is, wordt onderstreept door de internationale aandacht die wordt besteed aan de As-a-Service mogelijkheden van BIS. Zo werd zeer recent een uitgebreid interview met BIS CEO, Jean Pierre Overbeek, en de CEO van Econocom NL, Yann Toutant, gepubliceerd op de website van het Amerikaanse Commercial Integrator, toonaangevend vakblad voor professionals in de technologie sector.

Yann Toutant: “In onze visie is het AV-as-a-Service aanbod interessant voor ieder type organisatie in elke branche. Tegelijkertijd leert de ervaring ons dat het vooralsnog de grotere corporates en organisaties uit de overheid, gezondheidszorg, het onderwijs en de hospitality sector zijn, die met name interesse tonen”.

Jean Pierre Overbeek: “Onze relatie met onze opdrachtgevers verandert en verbetert. Meer nog dan bij eenmalige projecten vraagt AV-as-a-Service om consultancy, interactie, evaluatie en bijsturing. Daarnaast ontstaat er een veel hechtere relatie op het gebied van allerlei soorten services”.

Lees het volledige interview.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Wilt u liever eerst nog wat lezen over AV-as-a-Service? Ga naar onze AV-as-a-Service pagina’s.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte