Nieuws

Evoko breidt Liso ruimtereservering-systeem uit met praktische app

05-02-2018 13:18

Het beste wordt nog beter! U kent zeer waarschijnlijk de fraai vormgegeven Evoko Liso en u weet wat de Liso voor uw organisatie kan betekenen. Met de Evoko Liso is het reserveren van vergaderruimtes zeer comfortabel en gemakkelijk.

De opvolger van de populaire Evoko Room Manager heeft een duidelijke interface en ingebouwde nabijheidssensor. Daarnaast analyseert de Liso uw vergaderpatroon, waarmee dubbele boekingen voorgoed voorbij zijn. Via uw agenda-applicatie en het touch panel bij de ruimte kunt u de reserveringsgegevens opzoeken en de ruimte(s) boeken indien gewenst.

Maar Evoko heeft het hier niet bij gelaten. Om de Liso nog beter op uw wensen af te stemmen, introduceerde Evoko onlangs de slimme "Get A Room" app (voor iOS & Android). Met de app zoekt u voortaan een ruimte uit en boekt u deze ruimte, terwijl u onderweg bent!

Met de innovatieve app vindt u – via uw telefoon - de perfecte vergaderzaal voor een dringende vergadering of boekt u adhoc even een ruimte voor een interactieve brainstormsessie. Natuurlijk zijn er tal van andere toepassingen mogelijk. Kies op basis van vereiste zitplaatsen, aanwezige hardware, catering, … de app zal voor u de beste ‘matches’ selecteren.

Meer informatie?

Meer informatie over de Evoko Liso en/of deze handige app?

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte