Nieuws

BIS lanceert DON’T BUY IT campagne tijdens ISE

06-02-2018 08:40

Eén keer per jaar vindt in de RAI de Integrated Systems Europe (ISE) plaats. ’s Werelds grootste vakbeurs voor de professionele Audiovisuele & IT branche. Alle gerenommeerde A-merk fabrikanten en tal van kleinere spelers zijn aanwezig met de nieuwste trends, indrukwekkende technologie en state-of-the-art AV & IT oplossingen. Voor ons de ideale gelegenheid én de perfecte plek voor de lancering van de DON’T BUY IT campagne.

Alles draait om AV as a Service

Gaat u de ISE bezoeken? Dan kunt u niet om ons heen. DON’T BUY IT. Een campagne die zich richt op de mogelijkheden en voordelen van AV as a Service. De term DON’T BUY IT heeft meerdere lagen. De belangrijkste speelt in op de toenemende behoefte om geen eigenaar van AV en IT faciliteiten te zijn, maar alleen nog maar te betalen voor gebruik. En dát is precies waar BIS met AV as a Service voor staat.

Website met video en animatie

Ons campagneteam zal onder andere met posters, flyers, verdwaalde portefeuilles en een stand ervoor zorgen dat het beurspubliek bekend wordt met DON’T BUY IT. Alle campagne-elementen verwijzen naar de website www.dontbuyit.nl waar het hele concept van bezit naar gebruik verder wordt toegelicht, inclusief een te downloaden whitepaper, meerdere AV as a Service concepten en de mogelijkheid om een aanvraag te doen. Bezoek ook deze website en laat u overtuigen.

Doe mee op social media

Natuurlijk gaan we de komende weken ook los op de social media. Het zou geweldig zijn als u onze berichtgeving wilt liken, sharen, retweeten. Gebruikt u daarvoor #dontbuyit. Onder de meest ludieke, creatieve, positieve, aantrekkelijke en inspirerende posts verloten wij iedere dag een Samsung Tab. Ook die hoeft u dus niet te kopen ;-)

Meer weten?

Ga naar www.dontbuyit.nl of bezoek ons op de ISE, stand 8-R210.
Er staat een prima kop koffie klaar.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte