Nieuws

ISE Vlog: Mixed Reality, As-a-service en Outdoor LED

09-02-2018 23:00

De laatste dag van de ISE 2018. We blikken kort terug op de afgelopen dagen en laten vandaag nog een drietal veelbelovende ontwikkelingen zien. Om te beginnen met Mixed Reality, nog niet zo’n bekende term in de AV wereld. Met Mixed Reality kan er een virtuele laag met informatie over de realiteit heen gelegd worden. Op enorm veel manieren kan dit een verrijking bieden aan het dagelijks leven.

Daarnaast zien we in zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt de verschuiving van aanschaf naar gebruik. Dit is ook van toepassing op AV en IT faciliteiten waarbij men zich niet druk hoeft te maken over de rompslomp die hoort bij het bezitten van apparatuur, maar deze slechts gebruikt.

We laten tevens wat verschillende mogelijkheden en toepassingen van Outdoor LED zien. Een absolute knaller waarmee we de ISE 2018 willen afsluiten is onze LED producent Desay. Vanwege de high end kwaliteit van de LED oplossingen van Desay bieden wij deze graag aan onze klanten aan. Met de enorme LED walls met haarscherp beeld steelt Desay de show op het gebied van Outdoor LED solutions.

Bekijk de vlog hieronder.

Meer informatie?

We hebben weer mooie en inspirerende trends voor het komende jaar gezien. Meer weten over deze of andere oplossingen? Onze adviseurs staan u graag te woord. Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte