Nieuws

Wereldmarkt voor zakelijke video-diensten groeit naar USD 46,63 miljard in 2022

09-03-2018 09:00

Uit recent gepubliceerd onderzoek door Zion Market research blijkt dat de wereldwijde zakelijke videomarkt naar verwachting doorgroeit naar USD 46,63 miljard in 2022. Een markt die in 2016 nog geschat werd op USD 18,94 miljard. Daarbij wordt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) verwacht van 16,20% voor de prognoseperiode van 2017 tot 2022. Het onderzoek baseert zich op verschillende segmenten van de markt voor zakelijke videodiensten, te verdelen in type dienst (videoconferenties, webconferenties en videostreaming), branche en geografie.

Video vergroot efficiency en slagkracht binnen organisaties

Dit onderzoek onderstreept de trend die ook wij al een aantal jaar zien. Effectieve communicatie is bijzonder belangrijk voor elke organisatie; met name om de efficiëntie en slagkracht te vergroten. Het gebruik van video vereenvoudigt de communicatie en vergroot de kracht er van; bijv. doordat collega’s op een interactieve manier visueel kunnen samenwerken, ideeën uitwisselen en kennis delen zonder fysiek bij elkaar aanwezig te zijn. Doordat steeds meer mensen deze kracht van video ontdekken, breidt het videonetwerk zich snel uit. Maar ook de grote vraag naar on-demand diensten en video collaboration stimuleren de markt voor zakelijke video-oplossingen.

Video collaboration; het ultieme virtueel samenwerken

Met online video collaboration hebben collega’s, partners etc., die op verschillende locaties werken, de ultieme mogelijkheid om in een virtuele en interactieve omgeving gelijktijdig (samen) te werken aan een document, calculatie, tekening, project. Gebruikers van video collaboration geven aan het een vitaal communicatie-instrument te vinden met grote, positieve impact. Naast kostenreductie zijn verhoging van de productiviteit en procesefficiency belangrijke gevolgen van video collaboration.

Profiteer mee van de global ontwikkelingen

Als we naar de verwachting kijken, staat het gebruik van video in professionele omgevingen nog redelijk aan het begin. Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wilt u van deze ontwikkelingen (mee)profiteren? BIS is uw partner voor de uitrol, integratie, installatie en onderhoud van uw video diensten. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u met al uw vragen. Het feit dat wij als een van de weinige leveranciers zowel Microsoft Certified als Polycom Platinum Partner, Cisco TelePresence Video Advanced Authorized Technology Partner én Authorized Starleaf Partner zijn, geeft u het vertrouwen dat u nodig heeft.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte