Nieuws

BIS krijgt Barco Award voor beste ClickShare dealer 2017

02-03-2018 11:33

Tijdens de ISE ontvingen wij de Barco Award voor "Beste ClickShare dealer" (Europe, Middle East & Africa). Een mooie erkenning voor onze uitgebreide Barco expertise en het grote aantal units dat wij bij klanten mochten plaatsen. De Barco Award onderstreept ons vermogen om een draadloze vergaderbeleving te creëren binnen elk type organisatie en elke branche.

Informatie, ideeën en kennis uitwisselen

Ook de gebruikers ontdekken meer en meer de toegevoegde waarde van de Barco ClickShare. Snel en eenvoudig draadloos presenteren met iedere willekeurig device is anno 2018 niet meer weg te denken. Alleen al omdat de visuele overdracht van informatie niet meer is weg te denken. In veel organisaties kunnen werknemers overal werken, maar mensen komen naar kantoor om anderen te ontmoeten, interactief en visueel informatie over te dragen, ideeën uit te wisselen en kennis te delen. De ClickShare maakt dat mogelijk.


ClickShare voordelig kopen in BIS webshop

U leest het. u ziet het. U kunt het zelf ervaren. De ClickShare van Barco biedt écht bijzondere voordelen. En waar kunt u nu beter een ClickShare aanschaffen dan bij de - volgens Barco zelf! - beste ClickShare dealer in Europa en daarbuiten? Ga nu naar onze webshop en koop uw ClickShares vandaag nog.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Download dan onze whitepaper over draadloos presenteren. Spreekt u liever persoonlijk met één van onze adviseurs? Dat kan natuurlijk ook!

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.


Whitepaper Draadloos Presenteren    

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte