Nieuws

Ontdek de HOT DEALS op de BIS webshop

03-04-2018 13:33

Steeds meer klanten ontdekken het grote gemak van de BIS webshop. Toen wij met onze webshop begonnen, wilden wij vooral onze dienstverlening richting bestaande klanten verder verbeteren. En daar zijn we 100% in geslaagd. Veel klanten bestellen hun los te leveren audiovisuele producten inmiddels in de BIS webshop, ze rekenen online en de producten worden (mits op voorraad) nog dezelfde dag verzonden. Simpel, snel, safe en scherp geprijsd.

Dat kan niet waar zijn

Om alle bezoekers van onze online shop een extra reden te geven naar onze webshop te gaan en daar regelmatig terug te keren, hebben wij sinds kort meerdere fantastische aanbiedingen op onze shop. Onder de HOT DEALS vindt u steeds variërende aanbiedingen, waarvan u het voordeel echt niet wilt missen. Er zullen aanbiedingen komen waarvan u denkt "dat kan niet waar zijn" en aanbiedingen die zo aantrekkelijk zijn, dat we ze maar 24 uur beschikbaar maken.

Wat dacht u van?

Kortom: alle reden dus om nu al naar de BIS webshop te surfen om onze HOT DEALS te checken.

  • Samsung DC49H LED monitor (124 cm) van € 849 voor € 495. Bestel hier.
  • Hitachi CP-WU8461 data/video projector van € 3.499 voor € 2.595. Bestel snel.
  • ProScreen CSR projectiescherm (153x200cm) van € 259 voor € 180. Bestel.
  • SMART board Audio System USB speakers van € 299 voor € 99. Bestel nu.

Deze en tal van andere aanbiedingen vindt u bij de HOT DEALS in de BIS webshop. Overigens zijn de producten in de BIS webshop ook zonder aanbieding zeer aantrekkelijk geprijsd.

Ontdek het zelf op de BIS webshop

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte