Nieuws

Inspirerend & spraakmakend: BIS Event Rental investeert in nieuwe mogelijkheden

03-04-2018 16:53

BIS Event Rental is de audiovisuele partner voor al uw evenementen. BIS heeft alles in huis om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Zowel qua kennis als qua apparatuur willen wij de toon aangeven. Juist daarom heeft BIS recent opnieuw geïnvesteerd in extra mogelijkheden voor spraakmakende evenementen en optimale ontzorging.

Nieuwste videowall technologie van Sharp

Met onze nieuwe Sharp 70 inch videowall monitoren (178 cm) verzorgen wij unieke videowall opstellingen voor u. De schermen hebben een zeer dunne bezel wat zorgt voor een indrukwekkende beeldweergave. Stelt u zich bijvoorbeeld 4x1 of 2x2 van deze afmeting monitoren voor… Daar komt bij dat het - door de hoge lichtopbrengst - geen probleem is als de ruimte vrij licht is. Een perfect alternatief voor projectie!

Sublieme beeldkwaliteit op enorm formaat

De 90 inch monitoren van Sharp (229 cm) ogen zeer strak met een dunne schermrand en bieden fantastische beeldkwaliteit. Dit professionele display biedt de mogelijkheid om 16 uur per dag moeiteloos aaneengesloten te functioneren en is daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik op evenementen. Met de ingebouwde mediaplayer is het afspelen van content vanaf verschillende devices een eitje.

Er is meer: aankleding en randapparatuur

Naast bovengenoemde monitoren voor videowalls en standalone toepassingen heeft BIS Event Rental geïnvesteerd in de nodige nieuwe randapparatuur en aankleding, waarmee wij onze dienstverlening verder uitbreiden en verbeteren. Alle apparatuur van BIS Event Rental beschikt over de laatste technologische mogelijkheden en is van hoogwaardige kwaliteit.

Zo weet u zeker dat u de show steelt!

Wilt u meer informatie over BIS Event Rental, onze mogelijkheden en de voordelen voor u? Bekijk dit gedeelte van onze website. Heeft u een mooi evenement op de planning staan en wilt u de show stelen?

Vertrouw op BIS Event Rental. Bel de specialisten: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte