Nieuws

BIS tilt IT-dienstverlening naar hoger niveau met NOC

25-04-2018 08:47

DDoS, cybercrime, phishing, ransomware, hacks, virussen, datalekken… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Woorden die 10 jaar geleden amper bestonden, bepalen nu de agenda van iedere IT-manager en komen ook in menig boardroom regelmatig ter sprake. En hoewel de urgentie al een poos gevoeld wordt, is deze alleen maar groter geworden nu de ook de GDPR op ons afkomt!

Veilige IT-infrastructuur van levensbelang

Dit soort bedreigingen zijn schadelijk voor uw productiviteit, winstgevendheid, bescherming van persoonsgegevens etc. Ook omdat ze tot gevolg kunnen hebben dat de audiovisuele oplossingen die in uw IT-omgeving zijn geïntegreerd, niet (goed) meer functioneren. En dat zijn oplossingen die uw primaire proces bepalen of op zijn minst ondersteunen, zoals videoconferencing, narrowcasting en collaboration.

Stabiel, betrouwbaar en gezond

Kortom: zonder IT en AV komen zo'n beetje alle processen stil te liggen. Daarom is een IT infrastructuur, waarin alle hardware en software goed functioneert, van levensbelang. Uw medewerkers moeten zonder vertraging, zonder problemen en zonder frustratie hun werk kunnen doen?! In een veilige omgeving! Samen met BIS zorgt u daarvoor. Onze professionele IT services zorgen voor een stabiele, betrouwbare en gezonde IT-omgeving; met prima health scores.


De volgende stap: het BIS NOC

BIS verzorgt namelijk meerdere IT services om u op een breed terrein te ontzorgen. Denk aan: IT security, IT patch management en IT monitoring. Stuk-voor-stuk volwassen diensten om uw systemen veilig en up-to-date te houden én om ze voortdurend in de gaten te houden. Het gave nieuws daarbij is dat BIS recent een volledig uitgerust NOC in gebruik heeft genomen. Een Network Operations Center waar een team van 6 operators fulltime uw systemen bewaakt.

Vertrouw op de BIS specialisten

Een gezonde IT omgeving? BIS zorgt ervoor! Aarzel niet… neem vandaag nog contact op met een van de IT-specialisten van BIS. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om de meerwaarde van onze diensten voor uw organisatie toe te lichten.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte