Nieuws

Nu € 225 korting op uw narrowcasting content refesh

25-04-2018 08:59

Gebruikt u uw narrowcasting platform (ook wel: digital signage) ook actief om met uw collega's, bezoekers en klanten te communiceren? Dan heeft u waarschijnlijk allang ontdekt hoe krachtig goed gevisualiseerde content is? Zeker als de content speciaal is ontworpen voor narrowcasting! Het trekt de aandacht, communiceert krachtig én boeit meteen.

Up-to-date houden

Ondanks het belang dat u hecht aan goede content, is de kans vrij groot dat u niet de beschikking heeft over de juiste resources en kennis om de content up-to-date te houden. Althans, dat is wat wij regelmatig te horen krijgen van onze klanten. Daardoor raakt content verouderd, de uitstraling gedateerd en verliest het kracht. En dat is jammer!

Nieuwe ontwikkelingen

Maar het kan ook dat u gaandeweg nieuwe wensen heeft gekregen voor uw bestaande oplossing. Bijvoorbeeld doordat uw huisstijl is veranderd, u andere widgets wilt toevoegen of informatie uit een (interne) database via uw narrowcasting oplossing wilt ontsluiten met behulp van een slimme koppeling. En daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat u "gewoon" benieuwd bent naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital signage. Daar zijn we altijd nieuwsgierig naar, toch?

Nu van € 1.424 voor € 1.199

Wat ons betreft stuk-voor-stuk goede redenen om een keer bij u langs te komen om u bij te praten over de nieuwste technologie, mogelijkheden in de cloud, nieuwe widgets etc. We kunnen dan gelijk met u brainstormen over een content refresh. Dat doen wij erg graag en het is volstrekt vrijblijvend. Wil u gelijk boter bij de vis en beslist u vóór 30 juni 2018, dan krijgt u € 225 korting op een normale content stelpost.

Maak nu uw afspraak

Wilt u graag met een van onze content specialisten sparren, belt u dan gerust even. Wij helpen u graag. Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte