Nieuws

BIS Event Rental schittert in Instore & Livecomm

25-04-2018 10:03

Instore & Livecomm… naar eigen zeggen het eerste vaktijdschrift over beurzen, zakelijke evenementen & congressen, dat de markt breed wil informeren, inspireren en helpen. Met heldere artikelen, leuke interviews en prikkelende reportages biedt het tijdschrift informatie en inspiratie over beurs- event- en congresorganisatoren, locaties, leveranciers, producten, diensten, ontwikkelingen, nieuws en trends.

Kenner van Nederlandse event-markt

Gelet op het bovenstaande is het niet zo gek dat BIS onlangs door Instore & Livecomm benaderd werd voor een interview met Arno Nooteboom, sales manager bij BIS Event Rental én kenner van de Nederlandse markt voor beurzen, congressen en evenementen. Het werd een leuk, levendig en inspirerend gesprek, waarin tal van relevante thema's de revue passeerden. Van ontwerp van een beursstand tot de toepassing van virtual reality en van een tijdelijke internetbox tot het ontwerpen van aantrekkelijke content.

Creatieve en technische specialisten

"Onze creatieve en technische specialisten denken graag met onze klanten mee, om hun bedrijf, product of dienst uniek, creatief en opvallend te presenteren", aldus Nooteboom. "Naar wens leveren we een totaaloplossing, inclusief het stand- en contentontwerp, de afstemming met de standbouwers, de montage van de gekozen systemen én de aanleg van de juiste voorzieningen. Klanten zijn hierbij verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, de nieuwste technieken en een optimale gebruiksvriendelijkheid, tegen een aantrekkelijk tarief."

Lees het hele artikel

Wilt u het volledige artikel lezen? Download het hier. Als u meer wilt weten over de dienstverlening van BIS Event Rental, gaat u dan naar dit gedeelte van onze website. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte