Nieuws

Profiteer meer van uw AV-oplossingen met de BIS Academy

30-04-2018 10:31

Meer uit uw audiovisuele oplossingen halen en tegelijkertijd de druk op uw facilitaire en IT helpdesk verminderen? Met de BIS Academy worden uw gebruikers zelfverzekerder in het werken met de verschillende meeting faciliteiten, zodat deze nog beter benut worden. En wordt ondersteuning van facilitaire of IT collega's bij aanvang van een meeting overbodig.

In de praktijk blijkt dat veel gebruikers van audiovisuele oplossingen zich beperken tot de standaardfuncties van de gerealiseerde oplossingen. Zonde want waardoor profiteren ze niet maximaal van de mogelijkheden die ze hebben. Ook wordt er vaak de hulp ingeroepen van facilitaire collega's in de angst zelf iets verkeerds te doen.

Om daar verandering in te brengen, trainen wij in een halve dag uw gebruikers (vier tot acht) uitgebreid in het gebruik van uw oplossingen, waarbij alle mogelijkheden aan bod komen. De do's en don'ts, inzicht in hoe de oplossing in elkaar zit en handige tips en tricks. Natuurlijk kunnen wij uw collega's trainen op tal van onderwerpen. Hier vind u meer informatie over ons standaard trainingsprogramma.

Omdat iedere oplossing anders is en niet alle gebruikers hetzelfde niveau hebben, komt een deskundige van BIS bij langs om te bepalen waar de focus moet komen te liggen tijdens de training. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een maatwerk training voor uw gebruikers gemaakt.

Laat uw personeel nu scholen en zorg dat u alles uit uw vergaderingen en presentaties haalt.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte