Nieuws

Nationaal benchmark onderzoek professionele AV & IT middelen

01-06-2018 15:22

Welke audiovisuele en IT-technologieën zetten organisaties momenteel in? Waarom doen ze dat en in welke mate? En welke voordelen ervaren ze ervan? BIS gaf een onafhankelijk onderzoeksbureau de opdracht om met deze en soortgelijke vragen de mening te peilen van beslissers bij een grote groep bedrijven.

Competitief zijn en blijven

Doel was om erachter te komen wat de huidige status is van het gebruik van audiovisuele en IT-technologieën én hoe de beslissers aankijken tegen de rol van AV & IT technologie in de toekomst. We wilden toetsen of het inderdaad zo is dat als organisaties nu competitief willen zijn én dat in de toekomst willen blijven… ze dan zullen moeten investeren in de modernste technologieën op het gebied van presentatie, informatie en communicatie. Wat doen bedrijven vandaag de dag om zich voor te bereiden op de toekomst?

Doorkijkje naar de toekomst

En de uitkomsten? Die zijn zonder meer interessant. U krijgt inzicht in hoe het is gesteld met het gebruik van audiovisuele en IT-technologieën anno 2018. Daarnaast geeft het onderzoeksrapport een interessant doorkijkje naar de toekomst. Een flink aantal vragen van het onderzoek had namelijk expliciet betrekking op de toekomst. Hierdoor heeft het rapport ook enige voorspellende waarde. Want wat is de trend? Waar beweegt het gebruik van audiovisuele en IT-technologieën precies naartoe?

Feitelijke resultaten

Kortom: met het onderzoek en in het rapport nemen we u vraag voor vraag mee van het interessante heden naar een spannende toekomst… Wij staan te popelen om de resultaten met u te delen. Maar daarop moet u nog even wachten.

Tot 13 juni!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte