Nieuws

Zomeractie! Gratis Weber Smokey Joe bij Sharp Touchscreen

04-06-2018 09:09

Bent u op zoek naar een groot formaat interactief, multi-point touchscreen voor dynamische presentaties en vergaderingen? Een scherm met een natuurlijke schrijfervaring en praktische opties voor veel impact en gebruiksgemak? Kies voor een Sharp BIG Pad (70 of 80 inch) én u krijgt er een Weber Smokey Joe - en evt. een set BBQ-gereedschap - bij.

Sharp: topkwaliteit touchscreen

Sharp touchscreens zijn krachtig en gebruiksvriendelijk. Ook de PN-70SC5 en de PN-80SC5 met beelddiagonaal van resp. 70 inch (178 cm) en 80 inch (203 cm)... Dankzij de duidelijke iconen profiteert u eenvoudig van de veelzijdige mogelijkheden. Technologieën als optical bonding en infrarood staan garant voor een heldere beeldweergave en een directe touch respons. Kortom: met deze fraaie en multifunctionele displays verandert u iedere vergaderkamer, presentatieruimte en klaslokaal in een hoogwaardige omgeving vol interactiviteit en impact.

GRATIS Weber Smokey Joe & BBQ-gereedschap

De prachtige lentedagen hebben de harten van menig BBQ-liefhebber al sneller doen kloppen. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Als u vóór 30 juli bij BIS een Sharp PN-70SC5 of PN-80SC5 aanschaft, dan krijgt u van ons een originele Smokey Joe Weber BBQ cadeau*. Deze compacte, lichte barbecue is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en heeft een oppervlak van 37 cm. Koopt u drie of meer displays? Dan krijgt u er ook nog een prachtige set BBQ-gereedschap bij.

Koop uw set met gratis Weber online

Maak vandaag uw keuze. En geniet extra lang van uw Weber(s). U bestelt de Sharp 70 inch en de Sharp 80 inch in onze webshop. We hebben ze op voorraad en bezorgen uw bestelling gratis. Inclusief uw Weber Smokey Joe. Dat wordt extra genieten!

Bestelt u liever telefonisch? Bel BIS: 0180 - 486 777 .

* Zolang de actievoorraad (100 stuks) strekt

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte