Nieuws

Van analoog naar digitaal, nu extra aantrekkelijk met gratis audit

29-06-2018 14:55

Onder invloed van de stormachtige ontwikkelingen op IT- en AV-gebied maken veel organisaties in hoog tempo de overstap van een analoge naar een digitale audiovisuele infrastructuur; van VGA naar HDMI zeg maar. En dat doen zij natuurlijk niet zomaar. Digitale signaaloverdracht sluit aan bij de huidige generaties desktops, laptops, smartphones en tablets en zorgt voor betere leesbaarheid en mooiere beeldweergave met meer detail en een hogere kwaliteit.

Zorg voor de perfecte gebruikservaring

Daarnaast is de technologie sneller en accurater. Geen wonder dat veel organisaties nu de overstap naar digitaal maken. Daarbij is het echter heel belangrijk om deze overstap goed voor te bereiden en goed te begeleiden. U moet immers zorgen voor de perfecte gebruikservaring? Alleen dan zullen de gebruikers maximaal van de nieuwe en verbeterde mogelijkheden profiteren.

Future-proof met gratis audit

Onze specialisten komen graag naar u toe voor een gratis audit, waarin wij u adviseren over de aandachtspunten, mogelijkheden en voordelen van uw digitale transitie. In deze audit brengen wij uw huidige situatie in kaart én gaan wij samen met u na welke doelen u wilt realiseren en hoe digitale audiovisuele & IT technologie u daarbij kan helpen. Wij gieten onze bevindingen in een advies en geven inzicht in de benodigde investeringen; indien gewenst op basis van een prijs per maand… Dat wilt u toch ook?

Wacht niet. Profiteer nu!

Ook profiteren van de kracht van een digitale infrastructuur? Stel dan de overstap niet langer uit. Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs. En profiteer mee van onze aantrekkelijke actie voor een gratis audit.

Meldt u aan via onze speciale actiepagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte