Nieuws

Microsoft Teams wordt de nieuwe Skype for Business

17-07-2018 15:05

Wij komen dagelijks in contact met Skype for Business op onze werkvloer en bij onze klanten. Maar er staat iets nieuws voor de deur... Microsoft Teams is een digitale hub die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Het is voornamelijk een op chat gebaseerde samenwerkingstool. De belangrijkste functie is het faciliteren van een veilige online-omgeving om samen te werken en de productiviteit te verhogen. Het is een relatieve nieuwkomer in de markt voor chat en gezamenlijke communicatie. Microsoft Teams combineert als het ware de verschillende samenwerkingsfunctionaliteiten van Office 365 in één omgeving. Het heeft een chatfunctie à-la-Skype geïntegreerd met samenwerkings- en projectmanagementtools van bijvoorbeeld Microsoft Groups. Omdat alle organisaties wel met een vorm van Word, Excell of PowerPoint werken, heeft Microsoft getracht om de perfecte tool voor professionele samenwerkingsteams te ontwikkelen.

De chatoplossing voor de teams van nu

Communiceer via permanente chats met discussielijnen en houd iedereen op de hoogte. Start een privé- of groepschat, deel bestanden of werk samen aan inhoud.

Onlinevergaderingen

Van teamvergaderingen en live streaming tot inbellen bij een vergadering, Microsoft Teams is ontworpen voor al je vergaderbehoeften. Ervaar vergaderingen via desktop, mobiel of Skype Room Systems met HD-video.

Telefoonsysteem- en telefonieabonnementen

Je kunt gesprekken plaatsen, ontvangen en doorverbinden via telefoon, pc, Mac en mobiel. Stap weg van dure, bedrijfseigen telefoniehardware om het beheer van je telefoonsysteem te vereenvoudigen.

Zal Microsoft Teams Skype for Business vervangen?

Ja, waarschijnlijk wel, maar niet onmiddellijk. Skype for Business was voor Microsoft de eerste stap om de communicatiemarkt te veroveren. Nu, met het groeiende aantal projectmanagementtools, probeert het bedrijf een voorschot te nemen door een complete oplossing aan te bieden die voor iedereen te begrijpen en te gebruiken is.

Wilt u graag een vrijblijvende demonstratie of extra info? Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte