Nieuws

Room-management-as-a-Service verovert de markt

23-08-2018 15:01

Iedere grote organisatie heeft behoefte aan inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van hun vergaderruimtes. Dat is zo bij organisaties met tientallen, soms zelfs honderden vergaderruimtes, maar we zien dezelfde wens ook bij kleine(re) organisaties, die slechts een paar ruimtes hebben om te vergaderen of te presenteren. Waar het allemaal om draait, is de maximale ondersteuning van de gebruikers en het verminderen van de werkdruk op de facilitaire afdeling.

Grote vlucht dankzij voordelen

Dat room management systemen populair zijn, is niet verwonderlijk. U krijgt helder inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en boekt eenvoudig via uw agenda of app een ruimte, inclusief de door u benodigde faciliteiten. Bent u in de buurt van een vergaderruimte? Dan ziet u aan de gekleurde LED-rand of deze bezet is. Loopt de meeting uit of bent u eerder klaar? Met één druk op de knop verlengt of annuleert u een reservering. Daarnaast bieden de moderne room management systemen inzicht in de vrije flexplekken? Ideaal toch?

Niet aanschaffen, wél gebruiken (as-a-service)

Als dochter van Econocom biedt BIS u de mogelijkheid om van alle voordelen van room management te profiteren, zonder dat u in deze toepassing investeert. Dat doen wij voor u. Daarnaast verzorgen wij ook het adviestraject, de installatie, het onderhoud, de reparatie, de vervanging en recycling. Het enige wat wij van u verwachten, is dat u volop profiteert van de mogelijkheden, het gemak en de voordelen. O ja… en dat u uw vaste bedrag per maand betaalt.

Aantrekkelijke toepassingen in de zorgsector

Met onze room management oplossingen helpen wij de medewerkers van zorgorganisaties met het vinden en reserveren van ruimtes voor patiëntbesprekingen, MDO's, overdrachten, kennisdeling… Dezelfde mogelijkheden bieden wij voor flexplekken. En de slimme rapportagefunctie biedt perfect inzicht in de bezettingsgraad, waarmee u het gebruik van uw vierkante meters kunt optimaliseren. Voor zorgorganisaties realiseren wij deze oplossingen al voor € 29/maand (all-inclusive).

Ontdek meer

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met room management? Ontdek meer bij de Evoko Liso. Wilt u gebruik maken van onze speciale mogelijkheden voor de zorg? Ga naar deze pagina over room-management-voor-de-zorg voor meer informatie. Maar u kunt natuurlijk ook op een andere manier contact met ons opnemen.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte