Nieuws

Evoko tilt Room Management naar volgend niveau met innovatieve app

01-10-2018 08:00

Het beste wordt nog beter! U kent zeer waarschijnlijk de fraai vormgegeven Evoko Liso en u weet wat de Evoko voor uw organisatie kan betekenen. Met de Evoko Liso is het reserveren van vergaderruimtes zeer comfortabel en gemakkelijk.

De opvolger van de populaire Evoko Room Manager heeft een duidelijke interface en ingebouwde nabijheidssensor. Daarnaast analyseert de Liso uw vergaderpatroon, waarmee dubbele boekingen voorgoed voorbij zijn. Via uw agenda-applicatie en het touch panel bij de ruimte kunt u de reserveringsgegevens opzoeken en de ruimte(s) boeken indien gewenst.

Maar Evoko heeft het hier niet bij gelaten. Om de Liso nog beter op uw wensen af te stemmen, introduceerde Evoko onlangs de slimme "Get A Room" app (voor iOS & Android). Met de App is het werken onderweg nog gemakkelijker gemaakt. Boek een ruimte en nodig direct je collega's uit voor de vergadering.

Met de innovatieve app vindt u – via uw mobiele telefoon - de perfecte vergaderruimte of boekt u ad hoc een ruimte voor een interactieve brainstormsessie. Natuurlijk zijn er tal van andere toepassingen mogelijk. Kies op basis van het aantal vereiste zitplaatsen, de benodigde hardware… de app zal voor u de beste ‘matches’ selecteren.

Meer informatie?

Meer informatie over de Evoko Liso en/of deze handige app?
Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte