Nieuws

Nu bij BIS: ook AV-as-a-Service voor kleinere opdrachten

06-11-2018 14:25

Audiovisuele oplossingen op abonnementsbasis. Dat klinkt veel gebruikers als muziek in de oren. Niet voor niets zien wij dat veel klanten inmiddels standaard kiezen voor een AV-as-a-Service oplossing. Alleen betreft dat met name oplossingen die een hogere waarde vertegenwoordigen. Onnodig! BIS realiseert ook kleine(re) opdrachten op abonnementsbasis.

Van uitzondering naar norm

Het is bijna twee jaar geleden dat BIS de mogelijkheden en voordelen van AV-as-a-Service in de Benelux introduceerde. Andere marktpartijen volgden, maar dankzij de overname van BIS door Econocom is onze dienstverlening op dit gebied uitgebreid, verbeterd en nog steeds toonaangevend. Tegelijkertijd is een andere trend zichtbaar; niet alleen de AV-as-a-Service mogelijkheden nemen toe, ook de vraag ernaar groeit sterk. Steeds vaker is AV op abonnementsbasis de standaard; voor veel gebruikers is het inmiddels de norm geworden. En dat is niet gek gelet op de voordelen.

Nu ook voor de kleinere tickets

In het verlengde van de uitbreidende mogelijkheden en groeiende vraag naar AV-as-a-Service biedt BIS de mogelijkheid om ook kleinere AV projecten op abonnementsbasis af te nemen. Wilt u één of twee kleinere meeting ruimtes laten realiseren? Uw huidige presentatiemogelijkheden een facelift geven? Een aantal gestandaardiseerde audiovisuele oplossingen afnemen? Wilt u bij deze kleinere projecten alleen nog maar betalen voor het gebruik en niet meer voor bezit, onderhoud en reparatie? Dat kan. Nu bij BIS.

Kies voor gemak en zekerheid

Wilt u profiteren van de kracht en mogelijkheden van digitale technologie en tegelijkertijd geld beschikbaar houden om te groeien, kansen te pakken, nieuwe markten te betreden, te innoveren? Wilt u gemak en zekerheid, zonder gedoe? Stap dan vandaag nog over naar AV-as-a-Service. Ook beschikbaar voor uw kleinere opdrachten.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte