Nieuws

Sneak preview: BIS start een nieuwe fase, met een nieuwe huisstijl

06-12-2018 15:30

U kunt het haast niet gemist hebben. Zo’n anderhalf jaar geleden is BIS overgenomen door Econocom; met alle voordelen van dien. Denkt u alleen maar aan onze uitgebreide AV-as-a-Service mogelijkheden, waarbij u op abonnementsbasis profiteert van de kracht van AV. Daarnaast zijn wij vorige maand verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen, vol met de modernste technologie.

De overname en de verhuizing markeren twee grote stappen in onze geschiedenis, die tegelijkertijd ook bepalend zijn voor onze toekomst. Temeer omdat wij door deze stappen aan het begin staan van een nieuw, spannend hoofdstuk, dat zich meer dan ooit kenmerkt door klantfocus, innovatie, nieuwe mogelijkheden, meer ontzorging. Een hoofdstuk waar een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl bij horen.

Wat de nieuwe naam wordt? Dat houden we nog even voor onszelf. Wat de nieuwe huisstijl wordt? Ook dat houden we nog even geheim. Duidelijk is wel dat de nieuwe huisstijl veel meer behelst dan alleen nieuwe kleuren, een ander lettertype en een andere uitstraling… het gaat echt om een nieuw elan, een nieuwe identiteit, moderner, frisser, onze klanten nog meer centraal!

Kortom: we staan aan de vooravond van een totaal nieuwe fase in het bestaan van BIS. Een fase waarin de link met Econocom wordt versterkt en onze klanten meer-en-meer zullen profiteren van onze gezamenlijke kracht en mogelijkheden. Het nieuwe BIS vernieuwt, inspireert, biedt kansen, geeft energie…

Bent u ook zo benieuwd naar het nieuwe BIS, de nieuwe naam, de nieuwe huisstijl?

Nog vier weken wachten…

Meer weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie?
Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de contactbuttons rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte