Nieuws

Bij deze loodgieter lekt het dak niet

09-01-2019 13:40

U kent ze wel… van die schilders waar thuis de kozijnen heel hard aan een verfbeurt toe zijn. Of de loodgieters waar thuis de dakgoot én de kraan lekken. Wat ze bij anderen adviseren en realiseren, laten ze bij zichzelf achterwege. Eerlijk gezegd voelden wij ons de laatste jaren ook een beetje als die schilder en die loodgieter. Ja, we hadden een mooie vergaderruimte en best een aardige showroom, maar verder waren het gebouw en de werkplekken behoorlijk gedateerd. Tot nu.

Flexibiliteit, interactie, samenwerking en concentratie

Nu is dat inmiddels totaal anders. Sinds onze verhuizing zitten we super strak in de verf en is er geen lekkage meer te bespeuren. Onze collega's kunnen op iedere werkplek in het pand aan de slag, overal beschikken ze over compleet ingerichte ruimtes om te overleggen, brainstormen of (formeel) te vergaderen. En willen ze even in alle rust aan een project werken of een aantal telefoontjes plegen, dan kunnen ze terecht in een van de verspreide stiltecabines. Flexibiliteit, interactie, samenwerking en concentratie in een prachtig ingerichte omgeving.Iedere ruimte een showcase op zich

De ruimtes zijn niet alleen heel comfortabel ingericht, ze beschikken over hoogwaardige audiovisuele & IT technologie, zoals videoconferencing, collaboration, LCD touchscreens, draadloze presentatie-mogelijkheden etc. Natuurlijk is iedere ruimte - dankzij de stijlvolle Evoko Liso room management oplossing - via de digitale agenda te reserveren, maar ook ad hoc bij de ruimtes zelf. En om al die geavanceerde oplossingen eenvoudig te beheren en optimaal te beveiligen, zijn alle systemen geïntegreerd in een hypermoderne Managed AV omgeving.

Zelf komen kijken? Nog even wachten!

Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat u staat te popelen om onze nieuwe werkomgeving, inclusief de totaal nieuwe vergaderruimtes met de geavanceerde oplossingen, te bewonderen. Wij staan namelijk ook te popelen om u hier rond te leiden. En hoewel u van harte welkom bent, moet u nog even geduld hebben ;-). Wij gaan de komende maanden ook onze entree een volledige facelift geven. Dat zal eind maart afgerond zijn. Daarna organiseren wij een "open huis". Daar hopen wij u allemaal graag te ontvangen.

Ons adres in uw administratie?!

Wilt u ons nieuwe adres (Pesetastraat 5, 2991 XT in Barendrecht) in uw administratie verwerken (wij ontvangen nog steeds post op onze oude locatie). En vergeet niet dat iedere dag opnieuw al onze adviseurs, technici, installatieteams en alle andere collega's voor u klaar staan om ook bij u zo'n moderne en geavanceerde werkomgeving te realiseren.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte