Nieuws

Gaat u dit jaar (weer) naar de ISE? Wij leiden u graag gratis rond!

09-01-2019 14:04

De laatste trends. Indrukwekkende technologie. De state-of-the-art van AV & IT. U ontdekt het op de ISE 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens vier beursdagen presenteren gerenommeerde A-merk fabrikanten - en tal van kleinere spelers - alles op het gebied van OLED, indoor LED, outdoor LED, collaboration, videoconference, telepresence, security, mobiliteit, schaalbaarheid… Of neemt u liever een kijkje in de 'dronezone'? Het kan allemaal van 5 t/m 8 februari op de ISE 2019.

Dé AV & IT beurs van het jaar, weer in Amsterdam

Sinds jaren vindt in februari de Integrated Systems Europe (ISE) plaats in de RAI. De laatste jaren is de ISE uitgegroeid tot de grootste beurs ter wereld voor de professionele Audiovisuele & IT branche. Omdat wij als geen ander weten hoe snel de ontwikkelingen in ons vakgebied gaan - bijvoorbeeld op het gebied van collaboration, IoT, indoor LED - én omdat het voor u belangrijk is de grote trends op waarde te kunnen schatten, nemen wij u graag mee naar deze beurs. Dit jaar wordt de beurs voor de één-na-laatste keer in Nederland gehouden. Reden te meer dus om er dit jaar heen te gaan.

Gratis rondleidingen door onze specialisten

Om de overload aan informatie en demonstraties voor u behapbaar te maken, leiden wij u graag rond; zoals u inmiddels van ons gewend bent. Onder leiding van een account manager, consultant of specialist gaat u langs bij innovatieve, indrukwekkende en inspirerende leveranciers. U krijgt volop de kans vragen te stellen, ideeën op te doen en oplossingen te vinden voor uw audiovisuele uitdagingen.

 ja, leidt mij rond op de ise


Loopt u liever zelfstandig rond op deze topbeurs, dan kan dat uiteraard ook. Via deze deze link kunt u tickets aanvragen. Gebruikt u daarbij registratiecode 705688.

Heeft u nog vragen?

Bel BIS: 0180 - 486 777 en vraag naar een van onze marketing collega's. Maar u kunt ook de contactmogelijkheden rechts gebruiken.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte