Nieuws

Kom even buurten op het People's Business netwerkevent

09-01-2019 14:48

Kom even buurten op het People's Business netwerkevent

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari vindt u BIS|Econocom op People Business in het WTC in Rotterdam. People's Business is hét hoogwaardige kennis- en netwerkevent van regio Rijnmond waar diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar kunnen leggen. Een stimulans voor innovaties van de toekomst. Het netwerkevent trekt jaarlijks meer dan 100 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers.

Verrassende en innovatieve AV & IT stand

Het rijkelijk gevulde kennisprogramma en de speciaal georganiseerde ontmoetingsmomenten stimuleren om met elkaar na te denken over innovaties, en zorgen voor heel veel inspiratie voor 2019. Dit jaar is BIS|Econocom op beide avonden aanwezig. Op onze stand zullen wij u meenemen in de wereld van onze mogelijkheden en voordelen voor u én voor alle gebruikers van audiovisuele en IT oplossingen in uw organisatie.

Kom daarom even buurten om in informele sfeer te proosten op het nieuwe jaar en ideeën uit te wisselen. We zien u graag!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze marketing collega's. Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte