Nieuws

De ISE staat voor de deur. Deze vlogs kunt u verwachten

04-02-2019 11:03

In de eerste volle week van februari vindt de ISE plaats; de grootste Audiovisuele & IT vakbeurs ter wereld. Uiteraard zijn we erbij om de meest fascinerende en inspirerende ontwikkelingen te zien én te vertalen naar praktische oplossingen om samenwerken binnen organisaties makkelijker te maken. Wij laten iedere dag meegenieten via een leuke vlog.

1.300 standhouders, 80.000 bezoekers

Wie de ISE in de Amsterdamse RAI weleens heeft bezocht kan het beamen. De ISE is overweldigend! Nergens ter wereld is er een vakbeurs op het gebied van professionele AV & IT technologie waar zoveel specialisten, fabrikanten, resellers en system integrators samenkomen. Niet minder dan 1.300 standhouders presenteren de nieuwste technologieën aan zo'n 80.000 bezoekers.

De krenten uit de pap

Om de overload aan informatie en demonstraties voor u behapbaar te maken, maken wij ook dit jaar weer elke dag een vlog, waarin wij u kennis laten maken met de meest innovatieve, indrukwekkende en inspirerende oplossingen. We halen de krenten uit de pap!

Vertaalslag naar de praktijk

Natuurlijk gaan we verder dan alleen de krenten. Wij kijken namelijk niet alleen naar technologie maar maken meteen de vertaalslag naar de praktijk. Hoe dragen de nieuwste ontwikkelingen bij aan het vereenvoudigen en verbeteren van samenwerken, stimuleren van kennisoverdracht en het sneller delen van informatie in een professionele (werk)omgeving.

Houd uw mailbox in de gaten

Kortom: met de ISE vlogs van BIS|Econocom bent u in een paar minuten helemaal op de hoogte. Houd uw mailbox en onze website in de gaten! Wilt u vrijblijvend eens met één van onze experts sparren over hoe Audiovisuele & IT technologie kan bijdragen aan de realisatie van uw doelstellingen?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486777 of gebruik één van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte