Nieuws

Sharp en Microsoft introduceren Windows Collaboration Display

04-02-2019 11:11

Microsoft lanceert een nieuw type display voor conferentieruimtes. Naast de "eigen" Surface Hub heeft Microsoft nu samen met Sharp de Windows Collaboration Displays ontwikkeld. Deze next generation innovatieve schermen zijn ontworpen om optimaal te kunnen werken met de bekende Microsoft-tools die bijna alle organisaties al veelvuldig gebruiken, zoals Office 365. Onderdeel daarvan is Microsoft Teams, waar groepsleden gesprekken voeren en de content en tools vinden die zij nodig hebben om eenvoudig samen te werken.

Intuïtieve en zeer prettige gebruikservaring

Op de Integrated Systems Europe (ISE) - 's werelds grootste AV & IT vakbeurs, die van 5 t/m 8 februari plaatsvindt in de RAI in Amsterdam - kunnen gebruikers kennismaken met het eerste Sharp Windows Collaboration Display (WCD). Het 4K-scherm met 70 inch beelddiagonaal (178 cm) is bedoeld om de interactie en kwaliteit van vergaderingen te verbeteren en de samenwerking te bevorderen binnen zowel grote organisaties als binnen MKB-organisaties. Juist daarom is veel tijd en aandacht besteed aan een intuïtieve en zeer prettige gebruikservaring.

Geavanceerde touch technologie en IoT-sensoren

In dit display combineert Sharp zijn geavanceerde touch technologie met Internet of Things-sensoren (IoT) om het efficiënt gebruik van vergaderruimten te bevorderen en de kwaliteit van de ruimte te bewaken. Zo verzamelen de sensoren informatie over luchtkwaliteit, lichtinval, luchtvochtigheid en temperatuur. Organisaties kunnen de data over hoe de ruimte daadwerkelijk gebruikt is, inzetten om systemen voor verwarming, koeling en ruimtereservering beter te beheren.

Slimme connectiviteit via USB-C

De nieuwe USB-C standaard ontbreekt niet op het Windows Collaboration Display. Hiermee wordt het aansluiten van een laptop kinderspel. Via één kabel wordt een laptop met het grote scherm verbonden én connectie gemaakt met de camera, microfoon en audio. Hiermee haakt het display ìn op de BYOD trend (Bring-your-own-Device) waarbij medewerkers veelal werken op/met hun eigen devices en software tools.

Optimale performance en schrijfervaring

Het 70-inch grote, interactieve display beschikt verder over Sharp's Pen-on-Paper-technologie, dat aanvoelt alsof er met pen op papier wordt geschreven. Door de 30-point capacitive touch-technologie registreert het scherm dertig aanrakingen tegelijkertijd. In combinatie met de actieve pen met vier knoppen zorgt dit voor een intuïtieve en natuurlijke gebruikerservaring, precieze schrijfmogelijkheden en veel gebruiksgemak; ideaal voor het weergeven van grote hoeveelheden gedetailleerde informatie.

Meer weten? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486777 of gebruik één van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte