Nieuws

Vrijdag 17 mei: Inspiratiesessie AV-as-a-Service met praktijkcase

05-03-2019 15:20

De meest moderne audiovisuele en IT oplossingen voor een vast bedrag per maand. En zónder eerst te investeren. Maar… hoe dan precies? Tijdens onze AV-as-a-Service inspiratiesessie op vrijdag 17 mei as. praten we je helemaal bij; inclusief een inspirerende spreker op het gebied van circulariteit en een herkenbare praktijkcase van een grote, toonaangevende organisatie. Na deze sessie weet je precies wat het voordeel van AV-as-a-Service is voor jouw organisatie.

Inspiratiesessie AV-as-a-Service

BIS|Econocom | Barendrecht | 17 mei 2019 | 10:00 - 14:00 uur

Mis dit niet. Schrijf je snel in

Met AV-as-a-Service beschik je over de allernieuwste apparatuur en betaal je alleen voor gebruik. Maar hoe werkt dat precies? Met welke kosten moet je rekening houden? Hoe zit het met op- en afschalen als de omstandigheden daarom vragen? Brengt AV-as-a-Service ook risico's met zich mee? Op al deze vragen geven we antwoord.

Visionair Thomas Rau over circulariteit en nieuwe economische modellen

Maak kennis met architect en inspirator Thomas Rau, een van de meest radicale bouwmeesters van Nederland en gastspreker tijdens de inspiratiesessie AV-as-a-Service. Een visionair die macht en verantwoordelijkheid weer bij elkaar weet te brengen door zijn bijzondere visie op de circulaire economie en nieuwe economische modellen.

Display-as-a-Service: Inspirerende praktijkcase bij luchthaven Schiphol

Wij zijn er supertrots op dat Schiphol deze ochtend komt vertellen waarom zij kiezen voor As-a-Service. Schiphol is een van de bekendste organisaties van Nederland en voorloper op het gebied van de circulaire economie. Een bedrijf waar pionieren, innoveren en ondernemen centraal staan en waar groene idealen volledig zijn verweven met zakelijke inzichten.

Leer van elkaar hoe circulair inkopen in de praktijk werkt. Wat komt er kijken bij het afsluiten van een AV-as-a-Service contract? Welke gevolgen heeft dit voor de cash flow en hoe wordt er omgegaan met toekomstige investeringen?

Laat je inspireren door Thomas Rau en Schiphol

Kom vrijdag 17 mei naar het splinternieuwe kantoor van BIS|Econocom en laat je inspireren. Graag even inschrijven i.v.m. de catering en de afsluitende lunch!


Mis dit niet. Schrijf je snel in

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte