Nieuws

Hitachi Digital Media verandert merknaam projectoren in Maxell

05-03-2019 15:42

Hitachi Digital Media, jarenlang marktleider op het gebied van kwaliteitsvolle data/video projectoren, heeft aangekondigd vanaf maart 2019 zijn nieuwe projectoren onder de merknaam Maxell op de markt te brengen. Hitachi zal geleidelijk als merknaam verdwijnen. De bestaande line-up projectoren houdt de naam Hitachi, alle nieuwe modellen zullen de merknaam Maxell krijgen.

Geen onbekende naam in projectorland

De aankondiging van Hitachi betekent niet dat de Hitachi projectoren van de markt verdwijnen. Het tegendeel is (gelukkig) eerder waar. Alleen de naam Hitachi verdwijnt stap-voor-stap. De projectoren blijven. Degenen die de markt goed kennen, weten dat Maxell geen onbekende naam is voor wat betreft professionele en kwaliteitsvolle data/videoprojectoren.

Dezelfde topkwaliteit en eigenschappen, andere naam

Maxell is al onderdeel van Hitachi en ontwikkelt en produceert al jaren de projectoren voor Hitachi. Het spreekt dan ook vanzelf dat Maxell - net als Hitachi - staat voor topkwaliteit beeldweergave en optische technologie├źn. Voor de gebruikers verandert er dus helemaal niets; behalve de naam op de behuizing. Natuurlijk blijven ook alle garanties op Hitachi projectoren gewoon van kracht.

Eerste Maxell projectoren nu verkrijgbaar

Inmiddels zijn de eerste Maxell 3LCD projectoren gelanceerd: de MP-WU5503 en MP-WU5603. Beide projectoren hebben een ongelooflijke contrastverhouding van 1.500.000:1 en bieden 20.000 uur onderhoudsvrije werking. De twee modellen combineren eenvoudige bruikbaarheid met krachtige prestaties en een laag geluidsniveau. Zowel de MP-WU5503 als de MP-WU5603 hebben standaard vijf jaar garantie en zijn geschikt voor gebruik in middelgrote vergaderruimtes en klaslokalen.

Meer informatie over Hitachi of Maxell? Profiteren van de mogelijkheden van de nieuwe projectoren?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte